Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сидеров: Не е редно отсъстващи от работа депутати да получават заплати

Политика

Сидеров: Не е редно отсъстващи от работа депутати да получават заплати

Сидеров: Не е редно отсъстващи от работа депутати да получават заплати - Tribune.bg
Снимка:

От днес левицата не присъства в Народното събрание

„Вчера при г-жа Караянчева имахме събиране и аз предложих правилникът да се поправи така, че да не получаваш пари, когато не присъстваш. Защото те продължават да си получават 1/3 от заплатата, това са сериозни пари, за които повечето българи могат само да мечтаят. Така че, мисля, че това предложение трябва да се приеме“. Това заяви пред БНТ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

В сила от днес БСП бойкотира с отсъствие работата на Народното събрание.

Сидеров коментира и общественото недоволство по повод промените за преференциалното гласуване.

„Вдигна се голям шум, БСП истеризираха много, обявиха го за край на демокрацията и създадоха едно напрежение, че се е случило нещо фатално страшно, а това не е така. Демокрацията не е заклана - жива и здрава е, така че всичко е наред“, увери той.

Сидеров е категоричен, че кворумът ще бъде осигурен, даже ще се прекратят пътувания, които обикновено депутатите имат в международни организации.

„Може би няколко седмици ще се отложат тези пътувания, така че ще поддържаме кворума. Може би пък парламентът ще заработи по-делово, защото много често опозицията вкарва едни дебати, които не са по темата, не са в същината на закона“, счита той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

ПЕРКУСЯН ми..да ,ама го правите!докога?и не само вие,
20.02.2019 10:40 / Отговор
БЪЛГАРИН ДЕПУТАТИТЕ БЕЗ ИМУНИТЕТ!КАТО ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ И ЗАКОНИТЕ СА ЗА ВСИЧКИ! КОДЕКСА НА ТРУДА ТРЯБВА ДА ВАЖИ И ЗА ТЯХ!САМООТЛЪЧИЛИТЕ СЕ БЕЗ ЗАПЛАТА И БЕЗ ДЕПУТАТСКИ ПЕНСИИ!
20.02.2019 10:47 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети