Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Илиян Василев нападна здравния министър заради Румен Радев

Мрежата

Илиян Василев нападна здравния министър заради Румен Радев

Снимка:

След подчинената си журналистка от „Алтернативата” Генка Шикерова – лично Илиян Василев изригна с грозни епитети в защита на идола Румен Радев.

Шикерова брани сина на президента

Василев нарича Костадин Ангелов „мехжкар“ (правописът е запазен) и коментира, че е „мизерен“ по дух и изказ. Освен това заявява, че вероятно е избран „с конкурс по низост“.

ФейсбукФейсбук

„Задкулисието винаги се е опитвало да контролира празидентите* (вероятно има предвид президентите) и тормозеше чрез медии и служби членовете на семействата им. И съпруги, и деца, и родители. Радев не само не прави изключение, но и стана притегателен център на атаките ми. … Най-глупавото е, че само вдигат подкрепата за Радев и зорлем го преръщат* (превръщат или може би прегръщат) в своя антитеза“, анализира Василев.

Василев твърди още, че разтуреният незаконен купон в пицария бил на открито и някой бил хвърлял нещо, обвинявайки по някакъв начин министъра за това.

Освен това някак иронично се вмъква коментар, че министър Ангелов бил с „с особен личен пример за принос към християнските семейни ценности“.

Не е ясно какво точно намеква Илиян Василев. Личният живот на министъра не е някаква тайна – той е щастливо женен за бившата топ грация Илияна Динекова.

 

АрхивАрхив

Тя е и майка на единствения му син.  


Коментари (17)

БГ Някой изобщо връзва ли им се? Уж скачат срещу "руските" проекти , а скачат със зъби и нокти да бранят най-голямата руска матрьошка в
БГ-политиката! Обикновени ченгеджийски номера!
08.02.2021 16:16 / Отговор
Татулова Доносникът Сашо беше 2 мандата посланик в Русия и то по времето на Путин! Ако е бил толкова голям русофоб, дали изобщо щяха да до приемат в Москва, или щяха да го пуснат да си се прибере в България жив и здрав! Сигурно играта му е друга и сигурно е добре платена - да отклонява вниманието от Радев по посока Борисов, да му чисти и препира образа на човек на Решетников! Василев се подвизава като инфлуенсър, лидер на обществено мнение или агент на влияние, а на практика е лобист в долния регистър на поръчките! Ако високомерието те кара да пееш, агентът на ДС Сашо щеше да надмине Павароти! Някой съмнява ли си, че на Илиянчо са му сменили чипа в Русия, както и че му дърпат юздите за най-големите мерзости от съветски тип?!
08.02.2021 17:04
Киро Бизона Малоумния дърт посерко Илиян (с дирник разпран) и с вид, харизма и интелект на преболедувал магарешка кашлица пор-вдовец, иска да ни обясни – по заобиколен начин – колко той обича „празидентите“. Това, ако не знаете, е нещо като качамак с праз, характерен за село Червен Дирник, откъдето произлиза този ненадминат мислител с две мозъчни гънки: едната е за да се изтропа пред вратата на някоя къща, а втората му служи да се изправи след това! Браво, Илияне, пак заповядай, мижитурка захлупена!
08.02.2021 17:48
Анастас #

Костовашките Кретени - в действие.

Мека не забравяме, че Дръгалефските Помияри от ДСБ, г;ласуваша масово за Мутрата Радев-Вън и се опитаха да ни натресат Костинбродската Пача за кметица на София.
Всичко това в коалиция с Педерунгелите от ДеБъ.

(поучително)
09.02.2021 14:18
Ега си влечугото, както и подзащитния му президент. Какво общо има здравния министър с гаменското и безотговорно поведение на радевото отроче. Тия изроди ако вземат властта в ковид кризата ще уморят народа поголовно. Вредители!
08.02.2021 16:18 / Отговор
Факт! Здр. министър отговаря за спазване на противоепидемичната обстановка и е осведомяван надлежно за всички нарушения!
08.02.2021 18:01
Доносника от ДС проруското мекотело в друга държава отдавна щеше да е храна за червеите
08.02.2021 16:34 / Отговор
кесо Сашик, разгеле като си тръгнал да громиш "злостните клеветници" на Румбата земи да погнеш и прокуратурата дето разкри шпионско гнездо в президенството. Кажи им че руските и съветски шпиони винаги са били истински "мост" на "нерушимата" българо-съветска и българо-руска дружба, която "каскета" Гешев иска да "разруши".
08.02.2021 16:58 / Отговор
Това е размахване на пръст срещу здравния министър, че не се е снишил и е отговорил за сина на Радев. Както направиха медиите досега. Тоест - ние от Демократична България браним нашия президент...
08.02.2021 17:13 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още