Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Има ли капитан на кораба? Премиер информира медиите, че знае за подслушване... от медиите

Мрежата

Има ли капитан на кораба? Премиер информира медиите, че знае за подслушване... от медиите

Снимка:

„Авторката на „Ще ви скъсам гъза!” го беше посъветвала да цитира Чърчил“ – как Фейсбук потребителите видяха медийната изява на новия ни премиер…

Първото официално интервю на Стефан Янев в качеството му на министър-председател се превърна в централна тема в социалните мрежи.

Премиерът потвърди за подслушване: Аз имам информация и чувам, и виждам това, което се изнася в медиите

Евгений Михайлов, режисьор

Подслушване ли!?

Костовистките и милиционерските номера в действие! Използваха за глашатай отново „генерал“ Ат. Атанасов!!!

Накрая вероятно ще се окаже, че подслушваните политици са прихванати в разговори с официално подслушвани лица. Ами да не са разговаряли с такива...!

Да, но в публичното пространство ще се запечатат днешните заглавия от „новините“. Опровержението ще бъде след време, с малки букви и на последните страници.

31 години Дежа вю след Déjà-vu!!!

Борис Марков

Леле, леле... този зелен чорап ли е алтернативата?!? Ама и Мая Манолова ви пожелавам...

Действаш премиер да каже „да, има подслушване” и като доказателство „чувам слухове”. Ма това е срам бе...

П.С. Оставете го човека да си ходи с шапка. Айде в банята да я маха, но иначе нека си седи с шапка, очевидно се притеснява на гола глава. Лъчезарен е.

Авторката на Ще ти скъсам г*за става шеф на пресцентъра на Министерски съвет?

Димитър Стоянов, юрист

Министър-председателят на Република България, дами и господа, почитаемият бригаден генерал Стефан Янев, каза за цялата история с подслушванията, че „имам информация и чувам, и виждам това, което се изнася в медиите“. Та, по реда си...

Знае ли министър-председателят на Република България какво се случва в службите за разузнаване и национална сигурност, които са му подчинение?

Знае ли министър-председателят на Република България какво се случва в Министерството на вътрешните работи?

Има ли координация на политики, действия и послания между министър-председателя на Република България и заместник министър- председателя по обществения ред и сигурността и служебен министър на вътрешните работи?

Има ли капитан на кораба? Знае ли министър-председателят какво се случва изобщо в ръководения от него Министерски съвет или се информира от медиите за действията на своите министри?

Всъщност, кой ръководи Министерския съвет? Тъй като от интервюто в „Панорама“ това не става ясно. В световната история има едно понятие за „марионетъчно управление“. И започва човек да се чуди кой всъщност взема решенията - Стефан Янев или Бойко Рашков?

Янев внимавал как работи, защото това се отразява на кампанията на Радев

Никола Николов, пиар на ГЕРБ

Покрай множеството тъпотии, които изпелтечи служебният премиер в „Панорама”, тази вечер лъсна и една голяма истина: служебният кабинет е предизборен щаб на кандидат-преЦедента Румен Радев. Няколко минути „генералът на конци” се кахъреше в национален ефир как трябва да работят тоооолкова внимателно, защото всичко щяло да се отрази на кампанията на Радев!

Николай Стефанов

Да Ви е честит новият премиер, който даде първото си телевизионно интервю на запис и се позова на СЛУХОВЕ, за да каже, че е имало подслушване... И понеже авторката на „Ще ви скъсам гъза!” го беше посъветвала да цитира Чърчил, като флирт към „Демократична България”, да припомня друг цитат на великана: „Комунизмът е като сън. Рано или късно се събуждаш и се връщаш към реалността.”

Виктор Димчев, режисьор

Първо интервю на новия служебен премиер. Говори накъсано. Уж всичко е ясно.

Да доведем задачата докрай, каза.

Според „медийните твърдения“ - мисли, че има подслушване. Дума на премиер, който се информира от медиите, за което информира медиите.

Имате ли факти? Не, имал информация от... медиите.

Останалите въпроси са реторични или спекулации.

Ревизия няма да има.

Паднах.


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още