Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Интервю по пантофи“ част 2: Тъжно е, че съдбата на България се оказа в ръцете на човек с тежки комплекси

Мрежата

„Интервю по пантофи“ част 2: Тъжно е, че съдбата на България се оказа в ръцете на човек с тежки комплекси

Снимка:

Критики и остри коментари след интервюто на Слави Трифонов пред БНТ. След като националната телевизия пренареди цялата си програма, за да излъчи лидера на ИТН, но не от студио на БНТ, а от неговата партийна телевизия, в мрежата се появиха редица коментари.

Ето и втора част от коментарите по повод думите на Трифонов:

Мариан Башур

Той е ваксиниран, ама ИТН пропагандират да не се ваксинират хората!

Той иска еврото веднага, ама ИТН пропагандират да не се влиза веднага!

Това интервю обаче изкара на показ доста интересни факти! Едни срещи в офиса на Слави, на лица, които ви лъжат най-нагло, че са най-честни, чисти, почтени .........! Че не искат ВЛАСТ?!!

Сега разбира ли се защо подкрепям ГЕРБ?!

Зад чегъртането има само един единствен мотив! СТАНИ ЗА ДА СЕДНА!

Валерия Велева

МЕСИЯТА

Тази вечер новият Господ слезе от екрана на земята и, както се зарече, си свърши работата - изправи Суверена окончателно пред трети избори.

Тъжно е, че съдбата на България се оказа в ръцете на човек с тежки комплекси, видими проблеми, емоционално неуравновесен и политически неграмотен. Откъснат от действителността, който си живее в своя измислен, илюзорен свят. С несвързана, затруднена реч, без политически послания, но с недостижимо его, да е жив и здрав! Затова пък през офиса му се е низала върволица от просители: Христо Иванов, Мая Манолова, Кирил Петков, Асен Василев - последните двама даже му се предлагали за министри...

БНТ обслужи несъстоялия се Спасител. И показа целия му образ. Не разбрах само от какъв зор бе това интервю в праймтайма на БНТ. Чак отпуската на Бойко Василев прекъснали.

Лияна Панделиева

Абе прилича ми на някого, прилича, прилича... Тези торбички, тази неподправена...проницателност

И се сетих!

Този остър, торбист, пронизващ поглед и... Уелкъм to The Dark Side!

А то всичко било, за да си ляга спокойно вечер...

Татяна Кристи

Гледайки лика на трифонов по бнт -- правя асоциации с филма "Мумията." Толкова зле изглежда този човек, изглежда като жив труп.  Не го казвам това с цел да не желая здраве на мутрата трифонов. Не съм чак толкова безсърдечна. Но той е като жив труп. От какво е болен трифонов все пак? Защо това да е тайна след като един очевидно много нездрав човек плете политическата кошница на България, дори и в ролята си на марионетка?

Владимир Танев

ИЗТЕКЪЛ ОТКЪС ОТ ИНТЕРВЮТО НА ТРИФОНОВ ПО БНТ

Извинявайте, драги избиратели. Излъгах ви. Прекратявам проекта ИТН и закривам партията. Призовавам доскорошните ни фенове да гласуват през ноември за ДПС. С Пеевски ще си оправим сметките на четири очи...

Ивайло Дичев

Всъщност основното посляние на интервюто беше, че през неговия офис на мега-началник се е низала върволица просители - Иванов, Манолова, Петков, Василев... Не че нещо задкулисно, ама просители, какво да ги правиш.

Васко Мавриков

Слави при Мон дьо ли гостува. Разговор за живота и още нещо.

Илиян Василев

Безсмислено интервю на Слави. Толкова очаквания, и ... някакъв светски разговор, като за сутрешно светско предаване. Нито един сериозен въпрос, по сериозна тема, която тревожи България - икономически криза, енергийна криза, социална криза. Толкова може човека - няма задълбочени познания, пък и не се стреми да ги задълбочава.

В същност тук приключва и претенцията му някога отново да определя темпото и посоката на българската политика. Повърхностен за политик, иначе за събеседник става.

Щом днес Зуека казва че не знае откъде се финансира и не знае зад какво стои, как да му вярваме, че след като връща субсидии, е прозрачен. И че няма двойно дъно.

Щял да бъде различен в следващия парламент, Може, но пилето му кацна на рамото веднъж и .... отлетя.

Политиците се избират не заради абсолютните им знания, а заради умението да оценяват ситуациите и да вземат балансирани решения под натиск.  Слави не е от това тесто на лидерите, които могат да вдъхновяват чрез пример и послания.

Затворен човек. Вероятно е добър за приятелите си, за близките. Но за лидер не става.

И точно защото канибализира истинския шоумен на България Тошко Колев, отгоре той му поставя най-точната диагнозата - фалшив герой.

Борислав Цеков

Грешат онези, които приемат интервюто на Слави Трифонов за "бля-бля". Всъщност, централното послание на интервюто беше: "в следващия парламент трябва да има правителство на всяка цена". Цялото интервю е организирано, само за да се пусне това ясно послание. Разбирай - "исторически компромис" и правителство на част от системните партии и ИТН. Това, за което говоря още от месец април. Бетонирането на патовата ситуация с активното участие на ИТН в този и в предния парламент имаше за цел да изтощи и без това недостатъчната енергия и обществената подкрепа за т.нар. "партии на протеста" (ИБНИ и ДБ). Да покаже, че са безсилни и безполезни. И да доведе нещата дотам, че общественото мнение да приеме "правителство на всяка цена" с облекчение. С това централно послание в интервюто се създават предпоставки ИТН след новите избори да каже: "ние сме последователни, казахме го и преди изборите - правителство на всяка цена, готови сме на този компромис". Тогава "мисия 121" ще бъде изпълнена, но вече с други участници.

Генка Шикерова

Аз пак да попитам: държавната тв дали ще предоставя подобен “специален” ефир на всички политически лидери? Иначе, че единият взел, пък другият дал интервю няма нищо лошо  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още