Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ицо Хазарта има човек във Враца!

Мрежата

Ицо Хазарта има човек във Враца!

Ицо Хазарта има човек във Враца! - Tribune.bg
Снимка:

Новият-стар кмет на Враца Калин Каменов разкри каква музика е слушал по време на кампанията. Каменов спечели със смазващо превъзходство от почти 73% още на първия тур и се превърна в новия рекордьор сред областните кметове.

„Искам специално да благодаря на Ицо Хазарта за вдъхновението. Албумът „Неправилен рап“ бе саундтрак на кампанията ми във Враца. При всички пътувания слушахме САМО него! И в този ред на мисли - очакваме клипа на песента „Сърцето на хлебарката“, написа градоначалникът.

Признанието идва в момент, в който Хазарта „се оказа черен“ на десните от ДБ и беше залят от тонове критики, защото си е позволил да излезе на сцена по време на предизборен концерт на ГЕРБ.

Ескалацията на напрежението в социалните мрежи стана повод изпълнителят да изкаже дълго премълчавани критики към партията и да обяви, че вече нямат човек в  „Ъпсурт“.

„След простотиите на „Да, България“ и на моите избраници през 2017-а аз, както хиляди други хора, останах изумен как е възможно това да се случи. Имаше два варианта – тези или са нереално тъпи, или просто играят роля в нечий сценарий. И двете не ме устройваха, но реших, че не е редно да обиждам и да преча. Прецених, че трябва да замълча – все пак там има много мои приятели, защо да ги насаждам така… дай да си гледам моята работа и да не се излагам“, разказа той.

„На хора, които искат по-високи доходи, по-добри пътища и по-малко празни приказки – вие им говорите за Истанбулската конвенция, за тротинетки и за права на гейовете. Всичкото това – докато седите из софийските кафенета, цъкате с телефоните и тъжно обяснявате как София се е напълнила със селяни“, не спести критики Хазарта.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема