Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Къде Нинова бистри политически стратегии? В кръчма в работно време

Мрежата

Къде Нинова бистри политически стратегии? В кръчма в работно време

Снимка:

Лидерът на БСП с новоизлюпения шеф на вестник „Дума

Автор: Стефан Ташев

Източник: Breaking.bg

Къде е лидерът на БСП Корнелия Нинова? Това се питаха избирателите на червената партия и обикновените хора тази седмица. Г-жата, която нареди депутатите от БСП да напуснат парламента и да го бойкотират, изчезна миналата седмица от политическия небосклон. Нямаше я на честванията по случай националния празник 3 март в София. Не се появи и на приема на президента Румен Радев по същия повод.

Според социалистите Нинова усилено се среща с „народа“ и работи упорито „на ползу роду“, нищо, че не стъпва в Народното събрание. Дали е така?

Видеоклип от столичното заведение, изпратен до Breaking.bg обаче показва истината. Вместо да работи като депутат, за което е изпратена в парламента, Корнелия Нинова обикаля кръчмите в работни дни.

Клипът показва лидерката на БСП да седи в кръчма с часове заедно с един от любимците ѝ –  новоизлюпеният главен редактор на партийния официоз вестник „Дума“ Ивелин Николов. На кадрите от масата в столично заведение се вижда, че двамата стоят с часове там, заради натрупаните чинии и чаши. Посред бял ден, в работно време, когато нормалните хора се трудят. Не и социалистите, които явно бистрят поредните стратегии за сваляне на правителството, предсрочни избори и идване на Нинова на власт. Не е тайна, че г-жата се вижда като бъдещ премиер на страната.  


Коментари (2)

на майка ти втория и мъж ami къде да се видят в офиса на Цацаров или на дебелия в берлин, или може би по добре в цум...ама да ви е@а и в жирналята смотана папарашка! и вие сте решили че ще ни представите истината....долни клюкари! що не я снимахте с някой крадец бе...Дума е вестник на БСП няма да се среща с шайката или харизанов.... тЪпанари!!!
04.03.2019 23:39 / Отговор
Як Ами дума и БСП са в една сграда. Може просто единия да отиде на етажа и кабинета на другия
05.03.2019 08:34 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема