Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева към ДСБ и ДБ: Не се правете, че не чувате и виждате, ще ви излезе през носа

Мрежата

Колтуклиева към ДСБ и ДБ: Не се правете, че не чувате и виждате, ще ви излезе през носа

Колтуклиева към ДСБ и ДБ: Не се правете, че не чувате и виждате, ще ви излезе през носа - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Не се правете, че не чувате и не виждате! Не си свиркайте в удобните кресла на келепира!

Някой ден всичко това, което се разиграва в държавата, ще ви излезе през носа!

Щастливи ли сте със самодоволното си самозаблуждение и с инфантилното си нежелание да се сблъскате с уродливата действителност?!

Вие, демократи от ДСБ-сектата, надменни красни буржоа̀ от “Да, България”, самовлюбени жълтопаветници, кречетала от “градската десница”, експерти-многознайковци от кастингите на Слави….и вие, наследници на червените мобифони, също така - как приемате крясъците на Кирил Петков: “Арести! Арести! Арести!“

Министър-председателят на държава от Европейския съюз, през 2022 г., истерично заплашва като разбеснял се български Пиночет. И какво?! Ще напълни стадионите с неудобни, несимпатични, несъгласни с властта на търговско дружество “Продължаваме промяната” граждани, политици, журналисти ли… Не е невъзможно, като анализирам публичните прояви на Кирил Петков, по ирония на съдбата министър-председател на България по време на световна пандемия и световна икономическа криза. Господ ни наказа!

…. Президентът Радев много се радваше на комунистическия следовател Бойко Рашков, изпадаше в екстаз от комплексарските му полицейски акции срещу Бойко Борисов и активисти на ГЕРБ преди изборите.

Да, де, но Бойко Рашков се извъртя. От него пропищя уволненият директор на Булгаргаз Николай Павлов, личен приятел на Румен Радев, негов служебен министър на енергетиката, който в прав текст заяви: очаквам фалшификации на документи и обвинения. От кого?! От предалия президента Радев доскорошен негов служебен вътрешен министър Бойко Рашков, от кого другиго?! Ако полицаите започнат да арестуват хора на президента, а?! Изглежда ми, че Бойко Рашков е на крачка от това.

„Арести! Арести! Арести!” Без съд и присъда - затвор! Ще стигнат и до тези, които днес ръкопляскат, а утре може да се озоват от студената страна на решетките. Това не е предсказание, а предупреждение.

31.01.2022 г., БНТ: „На въпрос дали подозира частен интерес заради смяната на цялото ръководство в петък по време на заседание на БЕХ, Николай Павлов коментира така: Последните месеци бе включен целият инструментариум, включително и полицейски, пред жилищния блок, в който живея, има полицейска кола. В петък се позвъни на вратата ми без призовки, без заповеди, момчета, представители на полицията, които поискаха да тръгна с тях на разговор, обясни Павлов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати