Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков отмаря в Боровец с три джипа и охрана (СНИМКИ)

Политика

Кирил Петков отмаря в Боровец с три джипа и охрана (СНИМКИ)

Кирил Петков отмаря в Боровец с три джипа и охрана (СНИМКИ) - Tribune.bg
Снимка:

Читател на „Tribune” ни информира в реално време в кой курорт почива този уикенд премиерът Кирил Петков. Според очевидци снощи късно вечерта Петков е бил забелязан да пристига в Боровец, придружаван от солидна НСО охрана и три джипа. Отседнал е в популярен хотел в самия център на зимния курорт.

„Хотелът е предпочитан заради непосредствената си близост до пистите и ски съоръженията, както и с изгледа на стаите към боровата гора“, пише в сайта на известния за любителите на зимните спортове хотел.  

По същото време от пресцентъра на Министерски съвет изпращат официално съобщение за проведен разговор на премиера Петков с неговия румънски колега. Остава впечатлението, че настоящият министър-председател работи неуморно в петък вечерта. Оказва се обаче, че става дума за телефонен разговор…проведен докато Петков почива на Боровец.  

Вижте целия текст на съобщението, с което правителствената информационна служба ни информира за служебните ангажименти на Кирил Петков в петък вечер: 

Министър-председателят Кирил Петков проведе телефонен разговор с румънския премиер Николае Чука в петък вечерта. Двамата лидери обсъдиха развитието на двустранните отношения, задълбочаването на регионалното сътрудничество,  инфраструктурни и енергийни проекти, които ще допринесат за свързаността и сигурността в Югоизточна Европа.

Сред акцентите в разговора бяха приносът на проекти като бъдещ нов мост на Дунав, драгирането на плавателния път по реката, както и организирането на съвместно заседание на двете правителства през есента в София.

Българският и румънският премиери обсъдиха още актуални теми от европейския дневен ред, както и възможностите за двустранно сътрудничество по линия на Зелената сделка и Националните планове за възстановяване и устойчивост.

Във връзка с организирането на съвместното правителствено заседание в София през септември-октомври, в хода на телефонния разговор бе договорено министър-председателят Кирил Петков да посети Букурещ.

Този уикенд Петков е решил да си почине на БоровецТози уикенд Петков е решил да си почине на Боровец
Джиповете на Петков и солидната му охрана от НСОДжиповете на Петков и солидната му охрана от НСО
Петков на БоровецПетков на Боровец


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати