Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева към Радостин Василев: Най-мразеният човек в държавата се казва Кирил Петков, опасен нарушител на закона

Мрежата

Колтуклиева към Радостин Василев: Най-мразеният човек в държавата се казва Кирил Петков, опасен нарушител на закона

Колтуклиева към Радостин Василев: Най-мразеният човек в държавата се казва Кирил Петков, опасен нарушител на закона - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Радостин Василев в парламента: “Г-жо Митева, не приемайте поста председател на Народното събрание, защото ще бъдете най-мразеният човек в държавата”.

Г-н Василев, най-мразеният човек в държавата се казва Кирил Петков. Той е опасен нарушител на закона и Вие първи предупредихте за това.

Най-мразеното правителство на тази държава е правителството, в което Вие сте министър.

На-бързо сриналото се правителство в историята на българската държава е правителството, което панически се опитвате да спасите.

Ако толкова много се срамувате, че 2 години сте поддържали илюзията за ИТН, лъгали сте избирателите, може би е добре сега малко да помълчите. Защо решихте, че едно: “извинявайте, че Ви подведох” е достатъчно за прошка заради дълго поддържаното удобство: “не чух, не видях, не разбрах”.

Харесваше Ви да седите на депутатската банка и в министерското кресло с широко затворени очи и запушени уши, нали?! Защо не напуснахте ИТН преди ИТН да напусне коалицията?

Прекалено се екзалтирате, г-н Василев. Направихте погрешен избор и никакви пламенни речи, нито сърцераздирателни постове във Фейсбук не могат да скрият истината.  Огледайте се внимателно - да не би от една “мафия” да прескачате в друга “мафия” и после пак: “Извинявайте!”

Защо толкова агресивно притискате колегите си от ИТН да излязат от групата? Това е неморално и незаконно, прилича на емоционален рекет.

Не, не сте предател, г-н Василев. Човек може да предаде само това, в което вярва. Вие в какво вярвате? Единствено в собствената си непогрешимост.

Апропо, защо така брутално нагрубявате жените; нападате дори тези, чиято подкрепа сте търсили и намирали. Комплекси?! Жените изоставят ли Ви, г-н Василев?

П.П. Очаквам сега и мен да ме заплашите! Опитайте. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати