Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Радев чака втори мандат. Каква смехотворна наивност, какъв политически инфантилизъм!

Мрежата

Колтуклиева: Радев чака втори мандат. Каква смехотворна наивност, какъв политически инфантилизъм!

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Това е една от снимките от албума, публикуван от президентството, за да ознаменува 4 години от престоя на Румен Радев на “Дондуков” 2.

Озаглавена е: “Среща с гражданите, отстояващи държавността в България.”

Тези “защитници на държавността” поругаха Министерски съвет и парламента; откъртиха павета от “Ларгото”; уринираха върху стената на “партийния дом”; палиха слама пред полицейски кордон; удряха полицаи с бутилки; спряха тока на държавното софийско метро; хвърляха яйца, домати и риба върху държавни сгради и замеряха с прашки държавния герб; брутално избутаха колата на майка с две деца; пияни и дрогирани блокираха основни пътни артерии в София; заринаха с боклуци центъра на столицата...

Румен Радев, отхвърлен и презрян от всички партии (с изключение на партията на Черепа), игнориран даже от неговата ракета-носител БСП, си въобразява, че тези “защитници на държавността” ще му осигурят втори мандат. Каква смехотворна наивност, какъв политически инфантилизъм!

... След една година президентството ще им види гърбовете и на двамата. Завинаги.  


Коментари (9)

Karabas Barabas Аз имам само един въпрос към Рундьо Рундев – докога Еленко Божков, малоумния идиот, на чието чело и две въшки не могат да се разминат и който спря тока в метрото на станция „Ректората“, ще му бъде съветник? Докога бре, алоу, пенсионирания фелдфебел?
25.01.2021 20:55 / Отговор
7/8 умник Докато не сменят властта с еднолична!Хубавото е,че това е невъзможно,колкото и да е прост българския народ,а повярвайте ми,той е много прост!
26.01.2021 09:17
БГ И всичките тези изцепки се случват, по време на най-жестоката пандемия ширеща се в държавата!
И не мислете че са се скарали с Позитано! Това е селска постановка за наивници! Нека не забравяме ,че лично Корнелия е търсила контакт с Решетников, за да му представи Фигуранта Радев, и да бъде одобрен! Искат май, да му създадат образ на "независим" ! Обикновени комунисти, Сър!
25.01.2021 20:55 / Отговор
нищо друго, освен истината Румен Радев й е посочен на Нинова за президент и без коментари! Останалото е вярно!
25.01.2021 21:37
Абе тъпаци, не помните ли, че независим комитет издигна Радев, после АБВ се присламчи към него, Нинова ходи до САЩ, и след инструктажа от там, БСП го подкрепи, а АБВ се отдръпнаха. Радев си е НАТО - генерал, и това не може да му прости мафиотът , който е псевдогенерал на маркуча.
25.01.2021 23:47
А бе, "Тъпак", все пак сме гледали интервюто на Решетников по руската телевизия, в която говореше за среща с Нинова, където инструктажа изглеждаше по съвсем различен начин! Радев успя да излъже над 2 милиона избиратели, че е "независим", пък няма да излъже американците че е "натовски" офицер!
25.01.2021 23:51
До "абе"умника! Абе ще викаш на жена ти! Ние все пак не мислим чрез телевизора,а имаме мозъци ,които ползваме по предназначение,а не само за равновесие,както е в твоя случай!
26.01.2021 09:15
Киро Бизона @Абе тъпаци, тъпакът си ти, келяв плашипутарник с вид, харизма и интелект на простинал борсук! Какъв „НАТО – генерал“ е славяновския каун, след като го изгониха от срещата на НАТО в Талин като въшлив помияр, качиха го на самолета и му спряха достъпа до класифицирана информация на съюза? Или ти си мислиш, че ние сме като теб малоумни павиани и помним по 1 минута? Айде чиба, въшливец! Оди върни овцете, че влязоха в чужд имот, чобанче!
26.01.2021 11:27
кесо Румба, може и да не спечелиш втори мандат ама викай като Бай ти Дончо Американеца, че си спечелил па тогиз юруш на българския Капитолии /НС де/ начело с Бай Ристю десантчика и джобния "генерал", Мая Конопа, тримата глупаци, Костя Копейкин и стой та гледай. Не втори, ами направо като бате ти Вова Бункеро доживотен президен шъ станиш. Ха честито!
26.01.2021 11:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още