Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави Василев: БСП без Радев е много по-слаба

Политика

Слави Василев: БСП без Радев е много по-слаба

Слави Василев: БСП без Радев е много по-слаба - Tribune.bg
Снимка:

„Президентът Румен Радев изпълни своя мандат успешно. Той защитаваше промяната, която беше основен мотив на неговата кампания, това е най-големият му успех. И я защити по най-естествения начин - като застана на страната на гражданите. Особено, когато гражданите поискаха промяна в настоящия модел на управление, той твърдо излезе и ги подкрепи с вдигнат юмрук и фразата „Мутри, вън“, каза пред БНР социологът Слави Василев, който в последните няколко дни се оказва един от най-канените анализатори в ефира.

Според близкия на президента социолог, „Мутри, вън“ било… един много добър предизборен слоган.

Василев счита симбиозата между БСП и Радев е успешна и заяви, че би се изненадал, ако се яви като кандидат за втори мандат с подкрепата на друга партия.

„Няма конфигурация, при която БСП да не подкрепи Румен Радев, защото анализите сочат, че той е харесван президент. Очевидното е, че БСП без Радев е по-слаба“, анализира той.

Слави Василев подчерта, че проектът на президента за промяна в Конституцията стои в шкафчето му и това не значи, че той няма един ден да види бял свят.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

загрижило се ЛАЙНОТО за "кокошката със златни яйца " , която е изсрала и него и преди това отвратителния му баща ! Поредното РАДЕВЧЕ да га еба !
25.01.2021 13:56 / Отговор
ГЕНЕРАЛА-МУТРА РАДЕВ, ИСКА ВОЙНА С БЪЛГАРОФИЛИТЕ!.......... ИСКА НИ ЖИВОТА?........... ЩЕ Я ПОЛУЧИ, ПРЕДИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ..........
25.01.2021 14:01
ЦАР ПУТИН.......... НОВИЯ МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ, ИСКАН ОТ РУМЕН РАДЕВ........................... И ОТ ЧЕРВЕНАТА БАНДА СЪВЕТНИЦИ ОКОЛО НЕГО И БСП/БКП......
25.01.2021 19:32
КОИ ГРАЖДАНИ БЕ, МУХЛЬО ВАСИЛЕВ?........... ЧЕРВЕНИТЕ МЪРШИ, КОИТО ИЗБИХА ЗАМОЖНИТЕ БЪЛГАРИ 1944-2009,И ИМ ПРИСВОИХА ИМОТИТЕ ЛИ?
ДОЛНО ПЛЕМЕ БОЛШЕВИШКО, СКРИЙТЕ СЕ ДЪЛБОКО ПОД ЗЕМЯТА, НАЧЕЛО С ГЕНЕРАЛ-МУТРА РАДЕВ!!
25.01.2021 13:56 / Отговор
Надблюдател Поредният пудел на Фатмака, кого платените медии ще ни пробутват чак до изборите! Ама как се е заредил с "опорки", като доказан комунист, на който сами забранили да мисли! Що не го попитат какво му в мнението за ареста на Навални, да видите как ще се извърти като хлъзгава мастия, и ще почне да плюе по..."Бойко"! Колкото до мутрите, първо ,говорителят на Черепа ... Фигурантът Радев, да се погледне в огледалото, и тогава да размахва юмрук и да рецитира лозунги! Толкова е "смел" големият Резилдент, че ги е страх да го пуснат, ако до главата му не стои угоеното Вице!
25.01.2021 13:59 / Отговор
Иво И С РАДЕВ И БЕЗ РАДЕВ ВСЕ СА СИ ТИЯ ИЗМИКЯРИ , А ПЪК СЕГА И С УГОЕНОТО ДО НЕГО,
ОЩЕ ПОВЕЧЕ. ТОЯ НАРОД НЕ РАЗБРА ЛИ , ЧЕ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ НИЩО НЕ СТАВА.
ОТ КРАЙ ВРЕМЕ СА ЕДНО КРАДЛИВО ПЛЕМЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ..
25.01.2021 15:42 / Отговор
. . . И досега червените боклуци не могат да повярват, защо след като те умеят в пъти по-добре да крадат от Борисов, българите пак него избират да управлява!
25.01.2021 16:09

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети