Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Стойчо Стойчев: Видеонаблюдението, което Радев иска на изборите, е руски номер

Политика

Стойчо Стойчев: Видеонаблюдението, което Радев иска на изборите, е руски номер

Стойчо Стойчев: Видеонаблюдението, което Радев иска на изборите, е руски номер - Tribune.bg
Снимка:

Според политолога няма да има срив в избирателната активност

„Видеонаблюдението в изборните секции няма да гарантира по-честни избори, а участието на всички партии. Има тънка уловка. Целта е в 12 000 секции да се снимат 2 баби, които разместват някакви листове, за да може после да се завъртят по медиите и да се каже, че изборите са фалшифицирани. Това е практика в Русия и всички виждаме как ни се пращат разни клипчета след вота“. Това заяви политологът доц. Стойчо Стойчев пред Bulgaria ON AIR.

Според него няма да има срив в избирателната активност. Той даде за пример как коронавирусът не е спрял хората да пазаруват масово по празниците в големите вериги магазини. Стойчев допълни, че нови играчи като Слави Трифонов също са предпоставка да очакваме около 3-3,5 млн. гласували. Той обясни прогнозата си с факта, че когато се появят подобни фигури, има българи, които по принцип не гласуват, но излизат специално заради тях.

Стойчев, припомни, че обикновено в края на януари и през целия февруари има висок социален потенциал. Това са седмиците от годината, в които идват високите сметки за отопление, хората са задлъжнели по празниците и са потиснати от зимните месеци.

Според доц. Стойчев е имало „референции към цялостното поведение на президента“.

„Знаем от самото начало на мандата на президента, че е скептичен по отношение на санкции спрямо Русия, свързани с конфликта в Крим. Неговата позиция е, че тези санкции са несправедливи“, заяви доц. Стойчев.                

 „В този казус се търси – ще застане ли Румен Радев до европейските лидери или мълчаливо ще подкрепи Русия“, категоричен е Стойчев.                                                                                     


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

прав е А пРезидентът да млъкне или да го принудим да замълчи. Той ще ми говори за Гебрев , за" демократични права ", загриженост за България и българите. Къде беше когато , след като провокира с юмручето си протести, да се замисли , че и ние имаме демократични права на придвижване из Столицата , че с нашите данъци се плаща почистването на ОЛАЙНЯВЕНИТЕ улици и площади от " мирно " протестиращите , които той всячески подкрепяше. Къде беше , когато на улицата ставаха неща , случващи се само в СРЕДНОВЕКОВИЕТО :"Ковчези, бесилки, мъртва риба и черни чували са липсвали по време на вчерашния протест в столицата, обявен като четвърто „Велико народно въстание“.

Вместо това, на площада е имало вуду магия.????

Като част от „черната магия“ този ритуал цели причиняване на прорязваща болка без видими телесни наранявания. За целта, разположени на площада момичета, са използвали парцалена кукла, дълги игли и черна свещ.
25.01.2021 13:39 / Отговор
цинизъм Шайката ГЕРБ купуват избори по руски модел, но викат руски номер за механизми, които могат да предотвратят купуването и на тези избори от страна на ГЕРБ-ДПС-БСП.
25.01.2021 14:07 / Отговор
ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ ИСКА ВОЙНА С БЪЛГАРОФИЛИТЕ!... ИСКА НИ ЖИВОТА?...... ЩЕ Я ПОЛУЧИ ПРЕДИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ...... ЖИВОТА НИ Е СКЪП........
25.01.2021 14:12
Шайката, боклук, се е настанила в президентството! Само че много малко и остава.
25.01.2021 14:16
༼✪ل͜✪༽ᕗ Мунчо Нищото - ВЪН! Импийчмънт на Фатмака!
25.01.2021 15:19
Цинизъм,цинизъм, но и тези избори ще ги загуби партията -майка кърмилница на много безделници и озлобени комплексари,като теб! А сега можеш да започнеш с опорките,шайка корупция,чекмеджета изборни измами,мутри,тикви,къщи и т.н.
26.01.2021 15:31
чичото Червеният лайномет РРадев се оля с омразата и глупостите които твори!
25.01.2021 15:12 / Отговор
Анастас #

Малоумните Костовашки Дебили от ДСБ си го избраха ...

Насрани Дръгалефци по точно !

(безпорно)
25.01.2021 16:53
Кравата рие и на гърба си хвърля, а той е чисто славяновско говедо!
26.01.2021 15:32
Ха ха, Фатмакът-Фигурант дали щял да се присъедини към европейските лидери? Това опит за шега ли е? По-сервилно и по раболепно същество, към тези които го назначиха/Решетников и Корнела/, в българската политика не се е явявало! Странно , с какво толкова го е стиснал Гешев за топките, че е готов цялата държава да вкара в криза, без да му пука за последствията!
25.01.2021 16:05 / Отговор
Иво ШАЙКАТА на кремъл е способна на абсолютно всички далавери!
26.01.2021 10:00 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати