Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева за Радостин Василев: Твърде силно е изкушението за „младите лъвчета“, попаднали вчера в политиката

Мрежата

Колтуклиева за Радостин Василев: Твърде силно е изкушението за „младите лъвчета“, попаднали вчера в политиката

Колтуклиева за Радостин Василев: Твърде силно е изкушението за младите лъвчета, попаднали вчера в политиката - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева

БТВ РИНГ: действащ спортен министър (при Цънцарова), бивш спортен министър (при Цветанка); РВ срещу КК: резултат -  0:1.

Твърде силно е изкушението за “младите лъвчета”, попаднали вчера в политиката, а днес вече изживяващи се като покорители на Еверест, да се натъпчат с емоционални анаболи и да обявят гръмогласно, че от тях започва ново летоброене.

Отмъстителността, маскирана като справедливост; пропагандата, глазирана като промяна; професионалната безпомощност, прикрита зад гръмогласни разкрития … рано или късно катастрофират в скалата на Истината.

Това е кратката характеристика на управлението на кабинета „Петков“.

Под лозунга: „арести, арести, арести“ се крият панически атаки, съмнителна мъжественост, стимулирана възбуда и … психиатрична диагноза, недай Боже.

Отидеш ли в провинцията, няма как да не те засипят с въпроси: „Айде, бе, какво правите вие в София?! Махайте ги тия, че вече не се търпѝ!“

Безрезултатни на̀пъни, повсеместна управленска безпомощност, ялови зака̀ни…

Затова трябва да се сеят ветрове от обвинения и компромати; да валят пиар клишета; да беснеят тролски армии из Фейсбук… Подменят правителствените пиари, подходът си остава все така инфантилно-прозрачен: всеки ден скандали, всеки ден обещания; всеки ден измислици-премислици… ако преди беше “всяко чудо за три дни”, сега положението е: “на всеки кръгъл час - по три чудеса̀”.

… Дълго и тягостно бях мишена на масирана медийна кампания с лъжи и обиди. Съдът осъди клеветницата. Беше трудно и мъчително, но успях.

Затова: внимавайте, новоизлюпени властници. Излизайки по телевизиите със сензационни обвинения - правите рейтинг на предаванията, но можете да затънете в тресавище от недоказуеми твърдения “5 за 4” и да си вкарате автогол.

Прдозирането е вредно за вашето политическо здраве!

Медийната слава бързо отминава… А реалността е безпощадна!

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати