Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кошлуков: Ние, в Източна Европа, знаем какво е комунизъм. Знаем за Павлик Морозов

Мрежата

Кошлуков: Ние, в Източна Европа, знаем какво е комунизъм. Знаем за Павлик Морозов

Кошлуков: Ние, в Източна Европа, знаем какво е комунизъм. Знаем за Павлик Морозов - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Емил Кошлуков, генерален директор на БНТ

Ние, в Източна Европа, знаем какво е комунизъм и като го видим, го разпознаваме. Знаем за Павлик Морозов и когато дете предаде майка си, ни е ясно какво е. Знаем как заглушаваха Гласът на Америка и БиБиСи и като заглушат Туитър, пак ни е ясно какво правят.

Знаем как замениха господин и госпожа с другарко и другарю и като ни обяснят, че няма той и тя, а всичко е то - светва ни крушката. Помним, как забраняваха Солженицин и сега като чуем, че са спрели книга, настръхваме. Щото помним, не сме луди.

Дали ненавистта ще е класова, расова, полова или друга, ние сме я сърбали тая попара. Дали Георги Димитров ще иска да смачкаме партийния враг по затвори и лагери, или Хилари Клинтън ще призове за репресии срещу симпатизантите на Тръмп - няма разлика, виждали сме вече до какво води това.

Клинтън за последователите на Тръмп: Идеите на фанатиците могат да доведат до смъртоносни щети

Идеологическата цензура я знаем, дори когато ни я опаковат като политическа коректност. Ние сме платили цената за свободата на съвестта, словото и изповеданието ни. Затова когато някъде посягат на тях, ние виждаме, не сме кьорави. Затова всичко, което се случва в Америка, е важно и за нас. Щото преди беше важно какво се случваше в Москва и доста си изпатихме. И вече не щем да се случва.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Проф. Деримечков Либерал-болшевиките си мечтаят за революция, чрез която да наложат сбърканата си нацистка идеология на света, но каква беда - за разлика от комунистите навремето, те не контролират работническата класа, защото тя се обуржоази, а представляват маргинални групи от псевдо интелектуалци, защитници на разни малцинства – сексуални, етнически и други, както и студенти; де факто няма кой да им я извърши лелеяната революция. Затова тактиката им е постоянни и неистови крясъци и истерии как са онеправдани и лишени от права, а дума не обелват за задълженията си към обществото, което, според тях, съществува само за да им пълни гушите! Затова налагат терор отдолу нагоре, като секта, с бунтове, обири, пребиване на несъгласните с тях, рушене на паметници само и само да наложат своя диктат на обществото! Е, няма да стане!
16.01.2021 18:55 / Отговор
ГЕРБКП Кошлуков - слугата на съветската мутра Борисов и Пеевски, който превърна БНТ в долнопробна пропаганда на комунистическата мафия говори за цензура и комунизъм. Цинизъм.
16.01.2021 23:11
Ха, ха! Пак изпусна ДПС? Много често ви се променят директивите?
17.01.2021 00:12
Точно, ясно и безкомпромисно Никоѝ и никога не може да ме убеди да приема тази незнам каква си коректност и няма да я приема за нещо нормално.
16.01.2021 19:33 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети