Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ковачев: Радев на 1.02, вместо почит към жертвите, решил да се кандидатира за втори мандат!?

Мрежата

Ковачев: Радев на 1.02, вместо почит към жертвите, решил да се кандидатира за втори мандат!?

Снимка:

От Фейсбук профила на евродепутата Андрей Ковачев

Трудно ми беше да повярвам, че Румен Радев реши точно днес да прави отчет за своята дейност след като встъпи на 22-ри януари (а не на днешния ден) в длъжност. Днес, на 1 февруари, Ден за почит към жертвите на комунизма, "надпартийният" държавен глава "на всички българи", вместо да отдаде почит към жертвите на диктатурата на БКП, решил да се кандидатира за втори мандат!?

Явно търсена провокация и конфронтация към всеки демократично мислещ българин! Изпращам вече втора година писма до Румен Радев с някаква илюзорна надежда, че ако не той като личност, то поне от позицията на Президент и главнокомандващ на въоръжените сили ще прояви жест на уважение към своите предшественици като командващия Въздушните сили на България генерал-майор Димитър Айранов, които бяха погубени от комунистическата диктатура.

Явно съм бил отново много наивен да чакам отговор. И има очи да иска да бъде преизбран и да се прави на надпартиен може би? Срамно и тъжно!

П.С. Преди малко разбрах, че на въпрос за 1-ви февруари Радев издекламирал комунистическите опорки и даже се похвалил, че бил почел през 2018 година това което той нарича "Владайско въстание" (комунистически термин опорка), бунт по време на война в полза на враговете на България. На Радев предателството му харесва като това на предателят Райко Даскалов. Падението на този човек няма край. Искал да обединява???  


Коментари (11)

? Ковачев, твоят господар Борисов, защо не се възмутиш от него, че нито веднъж не отиде да почете паметта на жертвите на комунизма, а вместо това отива да почита кумира си Тодор Живков в Правец и да го възхвалява до небесата. Снишаваме се, а?
01.02.2021 20:35 / Отговор
ВЪЗМУЩАВАМ СЕ ОТ Т. НАР. ГРАДСКА ДЕСНИЦА..,КОЯТО Е В КОАЛИЦИЯ С БСП - УБИЙЦИТЕ П О З О Р!!
01.02.2021 21:15
Фактите! Трол, не лъжи! При управлението на Борисов през 2011 г. 1. февруари е обявен официално за ден за почитане на жертвите на комунизма. Премиерът прави всяка година този ден официално изявление!
01.02.2021 21:50
До ? Ти ли си "образованата" уруспия, или си поредното излияние на Таракана? То бива тъп пост , ама хайде от време на време прибавяйте и по малко истина! Само с лъжи не става!
Борисов винаги е изказвал позиция на този ден, отделен въпрос, че през неговото управление, мародерствата на комунистите влязоха и в учебните програми!
01.02.2021 22:11
ГЕРБКП "АнтикомунизЪмът" на съветската мутра Борисов Борисов и мутро-милиционерското му поцинковано обкръжение е най-отвратителният естетически, нравствен и обществено-политически кич след влизането на комунистическите лидери в храма през 90-та.
01.02.2021 22:12
? Май ви е трудно да разберете какво питам? Борисов отказва да се деполитизира и напуска МВР, понеже е верен член на Партията, почита диктатора Тодор Живков, управлява като комунист, никога не е отивал да почете жертвите на комунизма, едно статустче пишат ПР-ите му на година за комунизма, което се повтаря едно и също и се изпозлва за пропаганда.
01.02.2021 22:19
Покажи всички
Защо Радев да почита жертвите на комунизма, като голяма част от българското общество не ги почита. Много българи още са в плен на едни мъгливи и неясни оценки за това време, вече 75 години не сме направили ценностния си избор. Възпитава се носталгия по тоталитарния строй. Палачите на тези жертви и техните деца набират скорост за управлението на държавата, те са в президентството, гордеейки се с кървавата история на стогодишната си партия. Обществото и поколението на жертвите бяха толерантни и миролюбиви към убийците, доносниците и мерзавците. Те искаха да се забрави и да се започне на чисто. Заради това сега тази история ще се изправи срещу нас и ще ни размаже челно.
01.02.2021 21:00 / Отговор
Импийчмънт на Фатмака! Мунчо Фатмака явно наскоро е гледал рекламата на "Бяла карта" по БожковТВ и затова толкоз възбудено е решил баш от "Първо число" да ни облъчва с простотиите си. Ай сиктер, червени говеда!
01.02.2021 22:45
Този е толкова меркантилен. Работеше в Германия, и беше официален представител на една международна фирма. Толкова пари заграби от бюджета, за да продава скъпите си продукти в България. Най- вероятно е вземал тлъсти комисионни. Вижда, че си отиват и седнал да съди президента. Какви жертви, след втората световна война е имало и много лична мъст, убийства. Нещо като отмъщения при безвластие. Да се сърдят на Чърчил и великите сили, че са ни закачили за съветите.
01.02.2021 22:12 / Отговор
Ти си отиваш, бе льольо! Ей, дебилче - отива си Ковачев, ама друг път! Ще ви се, мръсни болшевишки мекерета да си отиде Ковачев, ама няма-а-а-а! Ще си отидете вие, а не ние. Я сега кажи ми, кой ще ви даде парииииии!?!
01.02.2021 22:51

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още