Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. На Марешки му дожаля за Радев: Не може да отчете нищо, излъчва безсилие

Политика

На Марешки му дожаля за Радев: Не може да отчете нищо, излъчва безсилие

На Марешки му дожаля за Радев: Не може да отчете нищо, излъчва безсилие - Tribune.bg
Снимка:

„Отчетът на президента Радев не промени нашата позиция, изразена още при 100-те му дни. Един празен, пропилян мандат. В отчета не чухме никакви постигнати резултати, а само серия от нови празни обещания, общи приказки. Жал ми е за него, че не може да отчете нищо“.

Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

Според оценката ми, внушението, което Радев излъчва, е безсилие.

„Не е добре един държавен глава да е безсилен. И тук нямат общо правомощията му. Казвал съм и преди - човекът прави поста, не обратното. Това беше отчет за нищоправене четири години. Откога срещите и телефонните разговори са отчет за един мандат?! Но не съм очаквал друго от президента на БСП. Всъщност днешната изява по-скоро беше подгряваща за кампанията на социалистите за парламентарните избори“, категоричен е Марешки.

Отново ще го употребят като подгряващ изпълнител, което е жалко, разбира се, защото принизява институцията, смята политикът.

„След този отчет на Радев, ние от ВОЛЯ сме още по-спокойни и уверени, че постъпихме правилно през 2020 г. като не позволихме да има негов служебен кабинет. Щеше да е пълен провал. Чух, че предложи видеонаблюдение в избирателните секции. Четири години мълча по темата, а ние от ВОЛЯ четири пъти внасяхме такъв законопроект. Тогава, когато беше времето да се приеме, той не ни подкрепи. Това е политическо лицемерие. Ясно е, че започна и президентската кампания с тази заявка за втори мандат. Но къде е президентската кампания на свършеното, за да имаш очи да искаш отново доверие?!“, възмущава се Марешки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Този защо още не го е прибрал бай Ставри? Много долно, гадно и продажно същество!
01.02.2021 13:29 / Отговор
Ами „тичяѝте с президента“ го забравихте как така нищо поне това му признаѝте....
01.02.2021 13:29 / Отговор
Мина Отсега нататък ще се стреля на всяка възможност да се покаже.На 14 февруари сигурно ще зареже лозята в родното Славяново, за 1 март заедно с жена си ще закичат мартеници в някое село , а за 1 април ще удари една лъжа,че се готви Костинброд две.Важното е да е по медиите.Няма ли кой да му каже,че само губи от това.
01.02.2021 14:07 / Отговор
Господин Марешки прав сте но, нека, все пак, потърсим причината за безсилието на Радев. Дали причината не е Радевица, Деса имам предвид. Може би пък "силата да му е изпила" (по песента на музиканта-политик г-н Сл. Трифонов в 7/8 такт). И сега, за да бъде по-работоспособен за втория мандат, Радев, не трябва ли най-напред да натири Деса? Така ще се предаде и едно добро послание към електората ...
02.02.2021 12:54 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети