Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Лекар предлага на Кацаров да поеме болница, която да приема следващата вълна от коронавирус

Мрежата

Лекар предлага на Кацаров да поеме болница, която да приема следващата вълна от коронавирус

Снимка:

Д-р Борис Таблов отправи няколко предложения към служебният здравен министър Стойчо Кацаров. Причината е идващата вълна от коронавирус и видното бездействие от страна на ръководеното от Румен Радев правителство по темата.

Ето какво написа във фейсбук д-р Таблов:

Предложение до министъра на здравеопазването в Република България!

Уважаеми г-н Стойчо Кацаров ,

Предвид личното Ви отношение по темата с глобалната пандемия и нежеланието Ви да предотвратите с активни действия задаващата се криза, предлагам:

- да поемете управлението на избрана от Вас болница, в която да създадете организация за посрещане на следващата вълна тежко болни, с предимство за неваксинирани.

- да поканите в ръководеното от Вас здравно заведение - доц. Мангъров, проф. Чорбанов, проф. Чалъков, д-р Тодоров, д-р Първанова, които да поемат лечението на интензивно болните.

- да поканите телевизия 7/8 да отразява 24/7 случващото се в болницата, за да може най-накрая да се убедим и ние най-заблудените, че пандемията е измислица с цел налагане на нов световен ред.

- да поканите д-р Алексов да прави аутопсия на починалите, за да докажем на цял свят, че от този вирус не се умира.

- финансирането да бъде единствено и само за сметка на наличната клинична пътека за лечение на болни с COVID-19, за да докажете колко алчни и корумпирани са всички български медици, които повече от година пълниха болниците единствено с цел личната си материална облага.

Уважаеми г-н Министър,

Вярвам че ще жертвате от ценното си време в името на кауза, много по-голяма от всички нас - да докажете с вашите съмишленици, че живеем във времето на най-мрачната манипулация в историята на човечеството.

С уважение,

д-р Борис Таблов  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още