Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Любомир Талев: И балонът за „Капитан Андреево“ изгърмя

Мрежата

Любомир Талев: И балонът за „Капитан Андреево“ изгърмя

Любомир Талев: И балонът за Капитан Андреево изгърмя - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на юриста Любомир Талев

„Балонът се надува,

Надувайте, момчета,

Ще стане на парчета,

ПУК!“

След фалшивите снимки от спалнята на Бойко Борисов с „кюлчетата и пачките“, поредният балон на правителството в оставка и подкрепящите го партии - че с незаконните си действия връщали контрола на държавата над югоизточната ни граница, който преди това бил загубен - изгърмя.

С това все още управляващите загубиха и последното оправдание за неистовото си вкопчване във властта, въпреки икономическата катастрофа и слугинажа на руските интереси (от връщането на посредниците в руския газ, през изключването от ембаргото върху руския петрол и меморандума за 1 млрд. долара с руската офшорка Gemcorp до отказа за предоставяне на оръжие за Украйна), с които се характеризира краткотрайният им мандат.

А списъкът с враговете им в съдебната система, които трябва да влязат в списъка за „реформиране“, (т.е. ликвидиране) се увеличи с още един: след специализираното правосъдие (заради делата срещу дубайския организатор на протестите от 2020 г. и други олигарси), неудобния главен прокурор и Софийския районен съд (който отмени незаконните арести на Борисов, Горанов и Арнаудова), на мушката най-вероятно ще кацне и Върховният административен съд, разкрил незаконните им и аматьорски действия на Капитан Андреево.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети