Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Любомир Талев: Контрареволюцията започна!

Мрежата

Любомир Талев: Контрареволюцията започна!

Любомир Талев: Контрареволюцията започна! - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Любомир Талев

Настоящото икономически, политически, юридически и морално банкрутирало ляво-либерално управление дойде на власт в резултат на комунистическа революция, подобна на тази от 1944 г. Днешните управляващи, подобно на своите идейни и биологични предци от преди близо осем десетилетия бяха инсталирани от чужди и враждебни към България сили, водени са от чужд гражданин, заграбиха властта след фалшифицирани избори и милиционерски терор. И те, подобно на онези от '44 г., докараха икономическа катастрофа на държавата, рушат семейните ценности на българина и извършват национално предателство спрямо българската кауза в Македония.

Вчера управляващите се опитаха да настигнат старите комунисти и по друг показател - физическа саморазправа с опозицията и елиминиране на водача й посредством инсцениран процес и нарушение на всички съдопроизводствени правила.

Но тук те удариха на камък. Това, което съвременните левичари не бяха предвидили, бе силата на реакцията, оказана от коалицията ГЕРБ-СДС. Не бяха съобразили, че в редиците на истинската българска десница израстна едно патриотично, дясно и консервативно поколение, което няма да позволи на новата комунистическа революция отново да съсипе и унищожи Отечеството. Изправена сама срещу всички: влиятелни чужди сили, олигарси с огромен финансов ресурс, продажни медии и манипулирано и изпълнено с омраза обществено мнение, коалицията не се огъна, а постигна своята първа голяма победа в битката си срещу ляво-либералната революция: освобождението на своя лидер Бойко Борисов и на останалите си неправомерно арестувани активисти.

В продължение на 24 часа обикаляхме между Главна дирекция Национална полиция, Министерския съвет, МВР и Народното събрание и въпреки студа, глада и липсата на сън не се отказахме, докато не постигнахме своето. През това време не палихме полицаи, не осквернявахме храмове и паметници на културата с яйца и развалена риба, не къртихме павета и не насаждахме омраза, както правиха революционерите от 2020 г. Защото, както казва един от бащите на политическия консерватизъм Жозеф дьо Местр, контрареволюцията няма нищо общо с революцията. Днес беше първата успешна битка на контрареволюцията и няма да спрем борбата за България до пълната й победа!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети