Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Майката на Кацаров се глези като кралица, фенка на Трифонов и Манолова

Мрежата

Майката на Кацаров се глези като кралица, фенка на Трифонов и Манолова

Снимка:

Живот като английската кралица води майката на здравния министър Стойчо Кацаров. Пенсионерката Цена Кацарова пътешества по света, любимата й дестинация за отдих е Швейцария, където ходи на гости на своята внучка.

Възрастната дупничанка, която по професия е лекар кардиолог, е на „ти“ с технологиите и публикува снимки от екскурзиите си в профила в социалната мрежа Фейсбук. Там има кадри с внучката й Теодора - дъщеря на Кацаров, както и сина й Стойчо и снаха й Елисавета, която е доктор в Александровска болница в София.

Цена ползва интернет пространството умело и не крие политическите си пристрастия. Тя е отявлена фенка на Слави Трифонов и неговата партия, но напоследък е раздвоена между ИТН и политическата формация на Мая Манолова. Кацарова живее в родната на фамилията Дупница, където здравният министър притежава огромен апартамент и магазин, няколко имота - ниви и ливади, а жена му е собственичка на къща от 120 квадрата.

Бащата на Стойчо Тодор Кацаров е също добре познат на дупничани и през последните години е свързан с най-различни скандали на местно ниво. Преди време дори в медийното пространство изплува случай, в който името му бе свързано с мафиотите издирвани от Интерпол братя Галеви пише „Ретро“.  


Топ новини

виж още

Актуална тема