Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Милена Фучеджиева: Лозан Панов е личният принос на ДБ за избора на Румен Радев

Мрежата

Милена Фучеджиева: Лозан Панов е личният принос на ДБ за избора на Румен Радев

Милена Фучеджиева: Лозан Панов е личният принос на ДБ за избора на Румен Радев - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Милена Фучеджиева

Наскоро прочетох, че Румен Радев бил станал президент благодарение на Бойко Борисов. Да, Цецка Цачева беше кофти номер на ГЕРБ, който се обърна срещу тях лошо. Обаче на последните избори имахме възможност да сменим Радев с Герджиков, защото трябва да си идиот за да мислиш, че веяната скумрия Лозан Панов беше избираем.

Тези, които го лансираха категорично не са идиоти. Те са собственици на медии, те управляват в сянка много отдавна, те инсталират и махат нон-стоп. Ако някой твърди, че те са смятали, че Панов може да измести Радев, той е глупак, не те. Много добре знаеха, че инсталират Румен Радев, при положение, че не подкрепяха Герджиков. Лозан Панов е личният принос на ДБ за избора на Румен Радев. Сега пищят на умряло, че бил про-руски. Отлично си спомням как доста демократи се гнусяха от Герджиков, защото бил избор на Борисов, и с половин уста, ама все пак споделено във фейсбук пишеха, че ще гласуват за Радев с отвращение. Беше им ясно, че Панов няма никакви шансове, затова предпочитаха "по-малкото зло".

Та кое е по-малкото зло месеци по-късно? Румен Радев или проф. Герджиков? Ние сме тук, в тази патова ситуация, благодарение на вас. Когато си движен от омраза, след теб и потоп. Потопът е на вратата ни, имате си президент, избрали сте си го. Впрочем острието срещу корупцията Панов, българският Кьовеши, с който лягахме и ставахме от страниците на Икономедия, го няма все едно, че не го е имало. Изтрит бивш кандидат-президент. А сега можеше да е президент Герджиков, образован, ерудиран високо интелигентен не русофил, а българофил, но вие избрахте Радев. Защо не съм пишела срещу Радев - защо да пиша срещу него? Той е ваш избор, аз нямам вътрешен конфликт, никога не съм гласувала за него, нито съм мънкала, че той е по-малкото зло. Той си върви по неговата линия, единственият проблем е, че вашата е толкова криволичеща, че от протестите досега Васил Божков активно участва в управлението на България. И за него не съм гласувала и никога няма да гласувам. В демониади не участвам. Тази кула от карти с остро златно кубе и кръст отгоре, е построена за пореден път от...знаете от кого. Добра новина е, че вече "свински медии" няма, те умряха, останаха само "свободните". С кого ще се опрадвате, накъде ще сочите с пръст, срещу кого ще крещите? И Гешев ще си отиде. Бойко Борисов Божков го направи потенциален арестант, очакваме появата на нов "враг с партиен билет". Който не знае какво означава този термин, да потърси в Гугъл. После може да занесе намереното в прокуратурата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати