Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата за обиска в дома на Борисов: Сатрапите на Радев най-накрая изпълниха мокрия му сън

Мрежата

Мрежата за обиска в дома на Борисов: Сатрапите на Радев най-накрая изпълниха мокрия му сън

Мрежата за обиска в дома на Борисов: Сатрапите на Радев най-накрая изпълниха мокрия му сън - Tribune.bg

Тази вечер в 20:00 часа цивилни полицаи са влезнали в дома на бившият премиер Бойко Борисов, като правят обиск в дома му под предлот за „неотложност“. Към медиите от МВР на Бойко Рашков пък беше пусната информация, че лидерът на ГЕРБ е арестуван, което към този момент се оказа невярна. Минути след новината социалната мрежа прегря от остри коментари, осъждащи подобно репресивни действия.

Ето и част от коментарите:

Петьо П. Блъсков

Сатрапите на Радев най-накрая изпълниха мокрия му сън.

Лидерите на опозицията в България са арестувани по руски образец.

България е официално комунистическа диктатура.

Радев и Рашков възродиха мракобесния 9.9.1944 г.
Тотална комунистическа диктатура.
Арести по списъци на комунистите, без доказателства, без факти.
Арести по “свидетелства” на престъпници, нищо друго.
Цялата власт в рацете на диктатор, пълно подчинение, лакеи и гъзолизци пълзят в краката на сатрапа и унищожават всички неудобни.
Хора, ще го позволим ли?
 
Георги Марков
БОЙКО, ДРЪЖ СЕ!
ВЪН КАНАДЕЦА ОТ БЪЛГАРИЯ! ДОЛУ БОЙКО РАШКОВ! В БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗВЪРШВА ПУЧ!
Управляват ни чужди посолства, НПО-та на Сорос, чужди медиии, А ВЕЧЕ И ЧУЖДИ ПРОКУРОРИ - в момента в България има румънски прокурор от Брюксел и корейски в Американското посолство.
НЕОЛИБЕРАЛНИТЕ КОМУНИСТИ СА КАТО СЪВЕТСКИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ ‘44 Г. В България тече пуч, само дето още стрелба няма.
P.S.: В Румъния Кьовеши беше свалена с решение на Конституционния съд и уволнена от президента на страната.

Владимир Огнянов

Нахлуването в дома на Бойко Борисов в Банкя от страна на МВР, ще доведе до същия резултат, до който доведе решението на КС за това, че Просто Киро е бил канадски гражданин докато /не/ беше министър.

Джъст уейт до лятото!

Калина Андролова

Арестуват Борисов на фона на делегация от американски военни при Кирил Петков. Чуден момент са избрали. Явно, операция по сплашване. За всички останали, Корнелия и други подобни. Ще даваме С-300 на Украйна, танкове и пр. Радев се скри, явно набързо ще изчегърка колебанията си. Какво става?! Въздействието е шеметно. Само в България това е възможно. В Полша и Унгария - никога!

Кристиян Шкварек

❌ Проваляш се с цените на продуктите?

❌ Проваляш се с цените на горивата?

❌ Проваляш се с енергийната криза?

❌ Проваляш се с инфлацията?

❌ Проваляш се с проектобюджета?

❌ Проваляш се с фискалната политика?

❌ Проваляш се с кадровите решения?

❌ Проваляш се с Плана за възстановяване?

❌ Проваляш се с бежанската криза? 

❌ Проваляш се с Македония?

Социологиите показват, че падаш към второ място?

✅ Има решение!

Просто прати полицията да направи малко цирк в Банкя! ???? Ще отклониш вниманието на всички за поне една седмица напред!

Дори да се провалят във всичко останало, просто не може да се отрече на Кирчовците, че са майстори в холивудските номера. Така взеха властта и, изглежда, така възнамеряват да я задържат.

 

Виктор Димчев

Посреднощ е.

Президентът вика на спявка премиера. Неговите консилиери отдавна искат ареста на своя политически враг. Премиерът обявява в социалните мрежи, успоредно с лотариен бос. Медии, протест, предварително обявяване не незавършило правно действие. Адвокатите са отстранени.

Ловят шефа на мафията в шумна медийна акция.

Съсипват политическа партия - опонент, основен политически опонент - с акция посреднощ, в която няма решение на съдия, няма действия на прокурор, има мародерство от страна на крехка политическа коалиция, която се чуди как да си спаси мандата и милиардите за крадене.

Стефан Ташев

МВР работи срещу ГЕРБ по сигналите на Васил Божков. Сега сещате ли се защо  човек на Божков бе сложен като началник на кабинета на министъра на вътрешните работи ? И махнат 10 минути преди да излезе списъка "Магнитски"

Малина Едрева  

За всички, които ликуват - внимавайте какви методи използва това правителство. То са демонстрация на атака срещу всички.

Правовата държава няма нужда от такъв цирк.

Виктория Георгиева

Шумна акция, съзнателно проведена в късните часове на денонощието. Демонстрация на власт и сила.

Жизнерадостни статуси в социалната мрежа на министър-председателя и на издирван олигарх.

Вероятно утрешният ден ще даде част от отговорите на някои от логичните въпроси, породени от случващото се, но надали ще ни харесат.

Живеем в някаква антиутопия...

Георги Марков:

БОЙКО, ДРЪЖ СЕ!

ВЪН КАНАДЕЦА ОТ БЪЛГАРИЯ! ДОЛУ БОЙКО РАШКОВ! В БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗВЪРШВА ПУЧ!

Управляват ни чужди посолства, НПО-та на Сорос, чужди медиии, А ВЕЧЕ И ЧУЖДИ ПРОКУРОРИ - в момента в България има румънски прокурор от Брюксел и корейски в Американското посолство.

НЕОЛИБЕРАЛНИТЕ КОМУНИСТИ СА КАТО СЪВЕТСКИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ ‘44 Г. В България тече пуч, само дето още стрелба няма.

P.S.: В Румъния Кьовеши беше свалена с решение на Конституционния съд и уволнена от президента на страната.

 

 

Борислав Цеков:

Борислав Цеков 31 мин · Начинът, по който се разиграват събитията около полицейската акция, свързана с бившия премиер Бойко Борисов и други функционери на ГЕРБ, създава впечатление, че се разиграва операция тип "червена херинга", както се нарича в практиката на Запад. Това наименование идва от фалшиво оцветяваните в червено сушени риби. Като "червена херинга" се обозначава организирането на ситуации и подхвърлянето на спекулативни или фалшиви следи, които да отклонят вниманието от по-важен въпрос. Знаете пред какво критично решение е изправена настоящата власт през следващите дни, нали? Точно така - темата с евентуалните искания България да изпрати въоръжения в Украйна. Това искат да овъртолят в евтини зрелища посред нощ. Що се отнася до фейсбук-статуса на Кирил Петков, че никой не бил над закона, той самият е ярко опровержение на тази максима - постави се не просто над закона, но и над Конституцията.

 

Асен Балтов:

Асене, шокирана съм!!! Гледам бТВ и не мога да повярвам какво се случва в България!!! Вчера се хвалих на едни хирурзи от Египет и Индия, че в Бг имаме демокрация и всеки е свободен да говори, каквото си иска. Те ми казаха, че имат приятели , които са в затвора за това, че са опозиция. Наистина съм изумена, това в София ли става или в Москва?!?!? Срам ме е! Това ми пише колега от Кувейт!

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети