Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Най-големите „естети” в София издигнаха автора на тази грозотия и глупост за кандидат за кмет на София

Мрежата

Най-големите „естети” в София издигнаха автора на тази грозотия и глупост за кандидат за кмет на София

Снимка:

Тома Биков, Фейсбук

Най-големите „естети” в София издигнаха автора на тази грозотия и глупост за кандидат за кмет на София. Между другото, човекът е председател на Камарата на архитектите. Надявам се, след като вече представлява политическа организация, да подаде оставка от тази позиция. В противен случай, Камарата на архитектите, трябва да се прекръсти на Демократична България.  


Коментари (2)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ТРЕТОРАЗРЯДНИЯ АРТИСТ ТОМАТА БИКОВ ЗА ПОЖАРНИКАРА "БУДА":
21 юни 2012 / 11:32
Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател.

20.09.2013 / 18:18
Обещавам ви, че ще направя каквото зависи от мен Бойко Борисов, никога повече да не седне в креслото на министър-председателя“ „Борисов няма изход – или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван. Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора. По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат. Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до една същинска революция ”…
15.08.2019 19:47 / Отговор
Чочко Гледай ти да не седнеш на Бойковия
15.08.2019 21:21 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още