Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Не може крадец да почита светец!

Мрежата

Не може крадец да почита светец!

Снимка:

От Фейсбук профила на Цвета Кирилова

Само с Велико Народно Събрание тази крадлива, рудиментарна и арогантна клика, ограбила до дъно България за 70 години, трябва да бъде безапелационно лустрирана и на същите тези продажници, недостойни да носят титлата - българин, никога повече, по никакъв начин, да не им се позволява достъп до нито един инструмент или ресурс от държавната властова архитектура.

И да не се докосват до паметта на героите на Шипка, че сквернят делото на свети личности с борбен, саможертвен и силен дух, вярвали в каузата за съхраняване достойнството и величието на България. По-добре не стъпвайте там! С калните си души и негативните си аури, гневите дори и загиналите за Свободата.

Не може крадец да почита светец!

Не може тирани да търсят справедливост!

Не може основоположниците на корупцията и безвластието в България, които предадоха националния ни Суверенен и интерес чрез "Конституцията на пазарлъка" срещу милиарди в сметките и офшорките, да почитат титани на честността и искреността.

Не може политически лилипути да се мерят със свещенодействието на българския воин, който даде живота си и напои земята с кръвта си с едничка цел да защити семейството, рода си и Майка България.

Мишки!

Мерите се с лъвове, вярвали в идеали, а не в демони. Не те посяха разсипия и деградация сред народа, а Вашата неконтролируема алчност и ненаситен глад за материални облаги, жалки и безмозъчни грабители на Отечеството!

Шипка е Истина и Борба!

Да, Шипка е на изпълнените с добродетели и признание българи. Шипка обаче не е сцена за политически изявления на нито един партиен кастрат или държавник, в опит да наложи погрешни политически ходове, безплодни и хаотични хрумвания и дипломатическа безпомощност!  


Коментари (12)

Цвета аз съм възрастен човек, правнучка на опълченец, който се е бил ранен на Шипка, оживял е, създал е 9 деца, 6 от които синове, за да има българи да бранят свободата на България. Бил е доброволец в изграждането, както на Батак, така и на Котел. Получавал е само 2 месеца пенсия, тъй като за него е било унижение да я получава, не се е борил за пари, тъй като с честен труд сам е изхранвал прехраната на голямото си семейство. Мисля, че не сте права за демоните. Народ, който не попита предците си не е народ. Чест и почитания на нашия Президент, и всички които уважиха героите. Поклон пред опълченците и руските воини!!!
23.08.2020 18:17 / Отговор
Тартаковер Мъдър коментар. Поздравявам Ви за него, госпожо. Живеем в диви времена, в една опростачена държава, оформена по подобие на лидера на властващата партия. Тук историята се изтрива, заплита в борбата за оцеляване, в борба за власт, в злоба която трябва да ни попречи да останем хора.
Ако последват коментари охулващи Вашия(разбира се и моят) коментар, усмихвайте се. Вие сте права. Спомнете си думите на един от най-великите поети в историята на човечеството:
Хвалу и клевету приемли равнодушно
и не оспоривай глупца !
23.08.2020 18:53
Сърдитка Г жо вие точно с този отговор за втори път убихте дядо си
24.08.2020 08:09
Пацо "Прилепването" на Радев към паметта на героите е подлост и откровена кражба на идентичност! Плюс ясно изразена простотия с окачването на надписа "оставка"... От властова позиция упорито и амбициозно се опитва да наложи "селската си идентичност". Да де, ама не сме на мегдана!
24.08.2020 13:34
DT Защо Тараторчо си мислиш ,че си голям интелект, аз мисля ,че си заблуден платен близач.Вчера един от близачите изплезил език да бяга подир благодетеля си -предател стана за смях.Понеже си голяма работа ти предлагам да се срещнем и да ме консултираш как да сезирам г-жа Мустафа ,че нашия псевдо-президент подлежи на разследване от ВВС на САЩ ,тъй като ти го хвалиш ,че е отличник при обучението в Щатите, нека да се сезират съответните власти и установят как този отличник освен България предава и въоръжените сили на САЩ.Щатите го обучавали , а той е против самолетите на които се е обучавал и е станал отличник.Като отявлен русофил спокойно може да изтропа всичко което е научил на своите благодетели от Русия/Решетников/ , а това е предателство и никаква лоялност към хората които са го правили човек,а не помияр отвсякъде.Затова Татунчо чакам те за съвет.
23.08.2020 19:21 / Отговор
До Тартаковер Благодаря за коментара Ви. Като няма какво да отговорят, атакуват Вас и Президента. Аз мисля, че във всеки човек се таи и доброто, както и злото, но най-важното за всеки човек е да разпали у себе си Божествената искра, и да се научи да прощава и на себе си, на приятелите си и на враговете си. Тогава идва душевния мир.
23.08.2020 19:56 / Отговор
Д.ИВАНОВА Възхитена съм от грамотно написаните коментари,богат речников запас и спазеният добър тон.ПОЗДРАВЛЕНИЯ !
24.08.2020 22:51
читател Респект и почитания към авторката!!!!
Не бих могъл да се изразя по-добре от Вас!
Благодаря Ви
23.08.2020 21:29 / Отговор
Ехо Авторката е дупе и гащи с Боец. Кандидатка за премиер. Цветито хич не е цвете за мирисане.
31.08.2020 09:05
Гражданин До правнучката на опълченеца -Чест и почитание за Вашия прадядо направил е всичко ,което е мислил че прави за добро на родината си и би си дал и живота .За всичко дотук само чест и поклон!Оттук нататък прадядото се е борил с душа и сърце за България ,а руснаците са на върха ръководени от реваншистките щения на императора.Вие като правнучка на герой колко пъти в речта на ушатия кратунчо на Шипка чухте хвалебствия за истинските герои -Опълченците.Предателя -президент дойде и изпя жлъчния си политически речитатив и криейки се от "народната любов" зад гърба на баш-мутрите успя да оскверни този велик монумент.Ако това е чест за Вашия президент , то много жалко за подвига на прадядо Ви.Даже Вие имахте право да го изгоните.
23.08.2020 22:28 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още