Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Отровният“ Хаджигенов обяви завършилите в БГ за „тъпи и необразовани“, вбеси журналисти

Мрежата

„Отровният“ Хаджигенов обяви завършилите в БГ за „тъпи и необразовани“, вбеси журналисти

Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Недялко Недялков

А? Вярно ли? Народният трибун нещо си изпуска нервите.

Отчаян е, явно, че протестът се е провалил и ще трябва да плаща сметката.

Всички, които учат или са учили в България, били „тъпи и необразовани“. Затова синовете му, като „по-хай“, като част от новите активни борци и протестърската аристокрация, заминали да се обучават навън.

Обиждайки, Хаджигенов вероятно изхожда от себе си.     

Аз не се чувствам необразован. Нито смятам хората около себе си за такива. Нито децата, които нямаха средства като потомството на адвоката да се изучат в чужбина.

Да останеш в България, е гордост и призвание. Най-лесната работа сега е да си биеш камшика и да се изживяваш като дисидент по света. Да се снобееш, че тук е „голяма тъпотия“, че всички са дивни селяни и не оценяват теб, гения.

А в същото време да хващаш първия самолет за родината, когато епидемията се развихри и се окаже, че на никого в прехваления Запад не му пука за здравето ти и че болниците те оставят да пукясаш като улично псе.

Идваш си тук и с цялата си наглост ревваш с пълно гърло: Гадна държава, прости българи, дайте ми веднага бачкане, излекувайте ме, уредете ме на висок държавен пост, аз ще я спасявам тая държава, щото съм с кетап от Нюкясъл, Шефилд, Ковънтри или някое друго тъпо миньорско градче в Англия.

Ковънтри или Шефилд...голям праз. Великото обучение, няма щом. Извинете, но са тъпи като галоши. И нашите деца, като отидат там, затъпяват допълнително.

Не е тъп и необразован, Хаджигенов, онзи, който учи в България. Тъп и необразован е духовният червей, маломерният по характер и морал човек, безродникът - даже и да е с диплома от Кембридж. Простакът си остава простак, него никакъв университет не може да го превъзпита.                   


От профила във Фейсбук на журналиста Владимир Зарков

Панорамна снимка от днешното поредно въстание на едни хора, дето си мислят, че са трандафори, ама май ще се окажат прости цървули.

Триото, плюс сина на Бабикян, плюс охранената щерка на Андрей Райчев, плюс любовницата на един от тритото и още пет стимулирани души редят износени обувки пред Министерски съвет.

Повечето от износените обувки като нови са стрували по 150-200 лева. Види се, тези дето протестират, добре са живели последните десетина години…

До тях бащата на Сесил Каратанчева – Радо Крана.

Същият този, дето продаде дъщеря си на Казахстан за няколко 350 000 долара. Крана, който се накъдри, за да изглеждал по-интелигентен в Парламента!

Днес той се борел за нова България. Не му вярвам. Както не му повярваха от световната тенис организация, когато обясни допинга в урината на 15-годишната си дъщеря с… бременност.

А адвокат Хаджигейов нарекъл българите, които учат тук – тъпи и неуки.

Е как след такива цървули да тръгне народа. Колкото и да е тъп и неук...   

           

 

                                                                          


Коментари (5)

Stefan .
Хаджигенча е тъпо парче, пък и защитник на отречени от небето каузи като педерастията и еднополовите бракове. Да нападаш такъв, е като да риташ умряла котка. Нехигиенично е.

Но влезнах поради това изречение на г-н Зарков:
"Повечето от износените обувки като нови са стрували по 150-200 лева. Види се, тези дето протестират, добре са живели последните десетина години…"

Голяма истина ще се окаже подозрението, че тези просто са настъпени по мазола, защото прокурорът е влезнал във владенията им, да им припомни,
че трябва да внасят данъци. Проверки на имуществата и прочие мерки. Това ги озверява и вият на умряло. Нямам друго обяснение.

Първите дни изтъпанваха студенти от Хага. Там само билетите за транспорт за ден струват 80 лева. А наеми, семестри, такси?

Нека си декларират доходите, ако обичат. И ако са праведни, защо се разбегаха по сокаците на света? За да мотивират плашипутарници, дето да вият по мегданите и да препятстват движението в града.
05.11.2020 15:52 / Отговор
Добре бе, аз ли нещо не разбрах, че Цирк Бабикян закри сезона - имаше и тяхно писмено излияние от преди няколко дни?! Какви са сега тия дудуци на площада?!
05.11.2020 17:31 / Отговор
кесо Сега може тримата глупаци и компания да опитат нещо "по-твърдо", примерно директна атака на сградите на властта с глава. Трябва само да се засилят хубаво.
05.11.2020 19:29 / Отговор
много сте готини, накарахте ме искрено да се разсмея !
05.11.2020 22:08 / Отговор
Много ни помогнаха "образованите" българи от чужбина. Напуснаха България за да отидат на по-богато и уредено от други общества място и да ползват наготово техните постижения, докато други останаха тук да се борят. Когато богатите държави първи пламнаха в зараза, настана хаос и трудно можеха да се доберат до болнична помощ си се прибраха у дома. Организираха ни въстание, защото ние не знаем кога и как да си организираме, разнесоха заразата и пренесоха хаоса на наша територия. После се изнесоха отново в държавите, които без тяхна помощ бяха започнали да се организират за справяне с кризата и заключиха, че от нас нищо не става. Благодарим ви българи от чужбина!
06.11.2020 10:40 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема