Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Николай Нанков: Шишков не е човекът, който да говори за кабели и за тяхното законно свързване

Мрежата

Николай Нанков: Шишков не е човекът, който да говори за кабели и за тяхното законно свързване

Николай Нанков: Шишков не е човекът, който да говори за кабели и за тяхното законно свързване - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Николай Нанков

Служебният регионален министър арх. Иван Шишков не свърши много неща, да не кажа нищо. Но е последователен в едно - да превръща ДНСК в “бухалка” и да й разпорежда какво да реши. За да му замазва гафовете и да оказва политически натиск през решенията им. Чутовен скандал! Какво имам предвид ли?! Веднага ви казвам - от известно време Шишков говори за проблем с връзките на камерите на Националното тол управление. Та назначил той, видите ли, работна група. Но още преди да е заработила, в тв ефира преди седмица министърът вече обявява новина, която би трябвало да излезе като констатация в доклада на ДНСК. Дава и допълнителни "указания" с писма до работната група в периода на нейната "работа". И така шишковщината - пардон, машината за манипулации, вече е в ход.

А фактите са, че новоизградените рамки и камери са само 100 (от общо 295). Като за всички тях има разрешение за строеж за рамките, разрешение за строеж за оборудването им с камери, а за 73 има разрешения за строеж за постоянно захранване. За останалите 27 процедурата не е приключила и са с временно захранване. Другите 195 са само дооборудвани с разрешения за строеж.

Така че да се твърди, че камерите функционират незаконно и по този начин да се компрометират усилията на екипи по оперативните програми и да се петни името на държавата ни, както наскоро Шишков пак се опита с участъци от Тракия, е лицемерна манипулация. Но какво да прави един овластен човек, който очевидно с изцяло користни цели е тръгнал да съсипва всичко, до което се докосне. И точно Шишков - бившият главен архитект на район “Триадица” в София, не е човекът, който да говори за кабели и за тяхното законно свързване. Поне от елементарно човешко чувство за мярка!

P.S. Ето и заключението от констатациите на работната група, за които междудругото има и особено мнение от нейни членове.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети