Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Николай Ненчев: Румен Радев отново саботира НАТО и материализира плана Решетников

Мрежата

Николай Ненчев: Румен Радев отново саботира НАТО и материализира плана Решетников

Николай Ненчев: Румен Радев отново саботира НАТО и материализира плана Решетников - Tribune.bg
Снимка:

Зависим руски слуга, позволил си е да атакува единството на страните от Източния фланг на НАТО, възмущава се бившият военен министър

За пореден път президентът Румен Радев саботира евроатлантическия избор на България и действа в полза на руските интереси.

Близо 15 години след присъединяването на България към НАТО и преди навършването на 70-годишнината от основаването на Алианса Румен Радев работи упорито, за да разруши единството на съюзниците и така да обслужи стратегията на Путин за отслабване и разбиване на НАТО.

Този път проруският ни президент Румен Радев атакува единството на държавите по Източния фланг на НАТО - най-застрашеното и най-уязвимото звено на Алианса в рамките на руската хибридна война!

С изключителна безцеремонност и цинизъм на зависим руски слуга днес Румен Радев си е позволил да атакува единството на срещата на страните от Източния фланг на НАТО във формат Б9, като отново е заел открита и настойчива прокремълска позиция.

С цинично самочувствие Радев е казал пред журналисти, цитиран от медиите, че при подготовката на срещата на Б9 е установил, че предварително изготвеният проект на декларация застрашавал важни инфраструктурни проекти и затова е направил необходимото "проблемните текстове" да отпаднат. Не се уточняват проектите, но най-вероятно става дума за руските "Северен поток-2" и "Турски поток", които целят Европа и България да бъдат поставени в още по-силна зависимост от Кремъл и за които потребителите на енергия тепърва ще плащат скъпо, ако бъдат осъществени.

Радев е заявил също, че очаква правителството да "материализира визитата на руския премиер Дмитрий Медведев в България, а не да ставаме заложник на чужди интереси." С тези си думи Радев за пореден път доказа ясно, че чрез него се материализира именно планът "Решетников" за подчиняването на България на руските имперски интереси.

С действията си Румен Радев се изяви открито като лобист на руските енергийни проекти, наричайки ги безочливо „български национален интерес“, като ги противопоставя на интересите на България, Европа и свободния свят.

Не за първи път Радев се опитва да защитава руски интереси в НАТО и в ЕС!

Позволил си е освен това да говори, че инициативата Б9 се е отдалечила от замисъла си и дори създавала рискове за интересите на деветте държави, които участват в нея.

Рискове за държавите създава не Б9, а именно Румен Радев, който вече е доказан слуга на режима в Кремъл. Той се проявява като оръжие на Путин, Решетников, Дугин и руските олигарси за разбиване на ЕС и НАТО.

Радев вече демонстрира нееднократно, че изпълнява замисъла на плана "Решетников" и с последните си действия доказа, че е „инвестиция с висока възвръщаемост“ за Кремъл.

Това е родоотстъпна дейност, на която ние, българските демократи, трябва да се противопоставим.

Ние сме наследници на хора, мечтали и работили за правото на България да е част от демократичния свят, и предателствата на Радев не могат да ни разколебаят!

Тепърва предстои тежката битка за бъдещето на България като европейска държава, обединена около споделените евроатлантически ценности!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати