Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Новата мода е да внушават, че ГЕРБ готвели Младенов за приемник на Борисов

Мрежата

Новата мода е да внушават, че ГЕРБ готвели Младенов за приемник на Борисов

Снимка:

От Фейсбук профила на Недялко Недялков

Особено ми е забавно как и отляво, и отдясно продължават да се гърчат от шубе, че Борисов уверено се придвижва към четвърти мандат.

И се чудят как да артикулират и да бабуват на евентуалното му "дезертьорство" от политиката. Което, разбира се, се случва само в техните мечти.

Новата мода сега е да внушават, че ГЕРБ готвели Николай Младенов за приемник на Борисов и бъдещ премиер. Бил "компромисна фигура", "харесван от Запада". Той се бил "връщал в България" и всички сега треперим - Ленин се връща от Полша все едно....

Чета подобни мантри и от агента на ДС Сашо (Илиян Василев), който се води инфлуенсър на розовите от Да, България, и от Мадам В., стенвестника на Корнелия Нинова.

Такава глупост буди единствено съжаление. Глупост, родена в мозъците на отчаяни и уплашени хора, които знаят, че пак ще вият като карпатски мечки след парламентарния вот.

Николай Младенов кандидат за премиер на ГЕРБ и ГЕРБ излиза от мача с около 4 процента, близо до чертата!

Не разбрахте ли, че ГЕРБ си има един единствен кандидат за премиер и този човек се казва Бойко Борисов? Единственият работещ и ефективен политик в държавата.

Колкото и да ви се иска той да се оттегли в полза на някакъв соросоид тип Томислав Дончев или Николай Младенов, това няма да се случи.

Няма да се случи поради безспорния факт, че без Борисов ГЕРБ няма да помирише власт, мандат, правителство, коалиция, влияние. Това е положението. Електоратът ще гласува за Бойко, въпреки хроничното презрение към чиновници и безполезници като двамата гореспоменати.

Не го пращайте в пенсия, не го пращайте президент, няма да ви се отвори парашутът, помнете думите ми. По-добре се стягайте за поредната горчива хапка и за още четири години Борисов.

С Дончев или Младенов ще е лесно, но няма да ви се уреди работата.

Егати нахалниците и манипулаторите, всъщност...  


Коментари (9)

А КОЙ ЩЕ БЪДЕ ЗАМЕСТНИКА НА МУТРАТА РУМЕН РАДЕВ. ?.................................................... ИМА ЛИ ОЩЕ КОМУНЕТА ПОД ПРИКРИТИЕ...........?
03.01.2021 19:06 / Отговор
:) Няма, комунетата Борисов и ГЕРБ отдавна станаха ясни на всички. В ГЕРБ има повече членове на БКП и от БСП, а по агенти на ДС са равни.
03.01.2021 21:13
до смешния трол :) Много си запознат с досиетата, къде по колко са, твоето пазиш ли си го? Извадете ги поименно и покажете тези досиета, както прави Антон Тодоров иначе е хибридна прах в очите.
03.01.2021 21:20
Аз пък гледам на изборите кои гласуваха за Мая Манолова-баба комуняга.......................... Това са комунетата, които са в обръщение в България......
Този трол (: е от тях
03.01.2021 21:33
. . . На психодесния Гей ми прилича, върти се около опорките като стриптизьорка около пилон
03.01.2021 21:40
Документирано. Най-голям брой ДС агенти е имало в правителството на Иван Костов с гном, шеф на спецслужбите. Нещо по въпроса, а :) опорна точка?
03.01.2021 22:02
Анастас #

Костовашки и ДеБъйски Отрепки
ще факаме още 4 години.
Доста работа се отваря за психотерапевтите.
Розови очила и дръгалефски изпърдявания в ефир няма да помогнат.

(пророчески)
03.01.2021 21:15 / Отговор
Баба Ванга и една непридворна астроложка вещаят на Боцето САМОТА. Анадъму!
03.01.2021 22:20 / Отговор
. . . Ами иди да му го крепиш Бе, щом си се "загрижил" да не е самотен!
03.01.2021 22:35

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още