Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Огнян Стефанов се подписа под фалшива новина за проф. Герджиков

Мрежата

Огнян Стефанов се подписа под фалшива новина за проф. Герджиков

Снимка:

Журналистът Огнян Стефанов без никакво притеснение се подписа под коментар със заглавие, което е 100% фалшиво и подвеждащо. Според него проф. Анастас Герджиков се бил отказал от президентската надпревара и то само, защото не харесал участието му в Нова телевизия.

Стефанов стана изключително популярен със записите си с укриващия се в Дубай Васил Божков. От изнесените данни стана ясно, че двамата обсъждат как се управляват протестите през лятото и политическата обстановка. Самият Стефанов не крие пристрастията си, а Бойко Рашков често коментира пред него акциите си и хвърля обвинения.

По всичко личи, че социологическите проучвания са притеснили не само Рашков и Стефанов, но и Румен Радев, който очевидно е решил да ползва познатите му похвати с компромати и разпространяване на подобни „новини“.

Припомняме, че преди дни в социалните мрежи беше плъзнало същото съобщение, което обаче не успя да разколебае избирателите, а едно от последните социологически проучвания показват спад в процентите на Румен Радев и покачване в тези на проф. Герджиков.   

Под коментар с това заглавие без притеснение се подписва СтефановПод коментар с това заглавие без притеснение се подписва Стефанов


Топ новини

виж още

Актуална тема