Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Още „десни“ възмутени от Радев – не направил достатъчно срещу Гешев, знаел, че ВСС ще го преизбере

Мрежата

Още „десни“ възмутени от Радев – не направил достатъчно срещу Гешев, знаел, че ВСС ще го преизбере

Снимка:

Емил Джасим, Фейсбук

Вижте, не мога да ви спра да се излагате, като се радвате на назначения от Решетников пРезидент, но мога да се надявам да прочетете напълно безпристрастното мнение на юриста Росен Босев.

Белким спрете с невярното твърдение, че Радев бил спрял назначението на Гешев. Защото ако наистина искаше да го спре, имаше друг истински полезен за обществото ход. Който той няма топ... смелостта да направи.

Ако и след прочетеното продължавате да му се радвате, просто станете член на БСП.

Впрочем, смятам, че БСП трябва да бъде забранена.   


Коментари (1)

Валентин Ангелов Откакто това чучело стана президент , го разбрах че е просто Популист и патерица на Службите и Статуквото.Излиза от време на време и с лакърдиите си успива дебилите.
Вместо , да се консолидира с когото иска , и обявят общонационален събор - митинг , в София , да извикат всички Европейски медии , с единствено искане , отстраняване на тази власт и ревизия на цялата и дейност.Ние си загубихме Националния Суверенитет , и всичко останало , а това същество си разтяга локуми.Само с думи , не се постига нищо по нашите ширини.И това го знае прекрасно , тази пародия на президент и главнокомандващ на армията.За мен това е една мижитурка , като всичките ни генерали , играещи в театъра на прехода.
08.11.2019 13:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още