Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. От ИК на Мая Манолова разсмиват: Манолова може да е обединител на лявото и дясното

Мрежата

От ИК на Мая Манолова разсмиват: Манолова може да е обединител на лявото и дясното

Снимка:

Нямало хумор и добро настроение в предизборната кампания, твърдят някои. Имат много здраве...

„Кандидатирането на Мая Манолова за кмет на София ще е една изключително успешна стъпка. Не е вярно, че сме част от проект, тъй като всички, които заставаме зад Манолова, сме граждани с гражданска позиция. Имаме наблюдения как тя следи болките и проблемите на гражданите“. Това с най-сериозен вид заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Десислава Филипова, адвокат и член на инициативния комитет за издигането на Мая Манолова за кмет на София, цитирана от Faktor.bg.  Каза тези думи, когато я попитаха за безобразното държание на Манолова към протестиращите срещу кабинета „Орeшарски“, който тя доведе на власт с подаването на фалшив сигнал по аферата „Костинброд“.

„Манолова може да е обединител на лявото и дясното. Нека всеки застане зад една силна кандидатура. Манолова е ярка личност, не е човекът, на който да му се диктува", завърши Десислава Филипова. Благодарим и от сърце за здравословния бурен смях, който ни донесе тази фраза.

„Когато сложиха Манолова на позицията омбудсман, си помислиха, че ще ѝ затворят устата. Но се излъгаха. Тя свърши чудеса като омбудсман. Сами си вкараха острие. Опитват се да я стопират“, заяви още тя.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още