Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Петър Волгин за ДБ: Печелят приза „господари на мрънкането“, на всичкото отгоре лъготят, че не искали постове

Мрежата

Петър Волгин за ДБ: Печелят приза „господари на мрънкането“, на всичкото отгоре лъготят, че не искали постове

Петър Волгин за ДБ: Печелят приза господари на мрънкането, на всичкото отгоре лъготят, че не искали постове - Tribune.bg

От Фейсбук профила на журналистът Петър Волгин

Колкото повече мреме минава, толкова по-неясно става кои са "партиите на промяната" и кои са "партиите на статуквото". Обаче абсолютно съм сигурен коя политическа сила печели приза "господари на мрънкането". ДБ, разбира се. Тия са вечно недоволни, вечно не са ги дооценили, вечно са ги пренебрегнали. Такава брилянтна експертиза притежавали, пък все не им обръщали внимание . Мрън-мрън-мрън до края на света.  А на всичкото отгоре най-безсрамно лъготят, че не искали постове. Тези ли не искат постове!?

По-големи службогонци от членовете на политическия умнокрасивитет няма. Спомнете си ги от времето на предишната им коалиция с Борисов. Тогава се казваха Реформаторски блок. Не успяха да вземат и 10% на изборите през 2014 г., ама прилапаха постове, все едно са спечелили абсолютно мнозинство. И затова сега са толкова ядосани.

Очакваха, че от ИТН ще ги обсипят с безброй предложения за министерски постове. Защото, нали, са страхотни специалисти. По всичко. И след като не се сбъднаха мокрите им сънища, почнаха с мрънкането. Явно гладът за постове замъглява и малкото останала мисъл.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Петър Волгин, ДБ
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати