Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Петьо Блъсков към първите ваксинирани: Благодаря Ви, за личния пример!

Мрежата

Петьо Блъсков към първите ваксинирани: Благодаря Ви, за личния пример!

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Петьо Блъсков

Здравният министър проф. Ангелов първи се ваксинира срещу COVID. Последваха го шефа на ВМА ген. проф. Мутафчийски и директорът на „Пирогов“ проф. Балтов.

Мога само да им кажа - браво и благодаря!

Благодаря Ви, за денонощната работа в това кошмарно време!

Благодаря Ви, че затворихте устите на вечно недоволната тълпа, която гори маски на улицата, докато хората умират.

Благодаря Ви, за личния пример!

Благодаря Ви, че поставихте първата тухла на спасението от тази чума, която затвори хората в домовете им, затвори икономиката, бизнеса и културата.

Познавам лично проф. Ангелов от 15 години и с чисто сърце мога да кажа, че този човек е направил толкова много за българското здраве и е спасил живота на толкова много хора, колкото маски скапаните мразещи не могат да изгорят за година.

И едно допълнение за тези, които някак още не могат да осъзнаят мащабите на COVID катастрофата - няма ваксина, която да работи без критична маса от 90% от населението.

Благодаря Ви, Професори!

Аз ще се ваксинирам!  


Коментари (5)

Ами най- добре е да оближеш задниците на всички от НОЩ, и така да им благодариш!
27.12.2020 15:53 / Отговор
Коментар От това да спасяваш болни в интензивното, до това да ти се привиждат лизане на задници из форумите ,като обикновен гнусен трол, разликата е огромна!
Поне плъховете ще излязат на повърхноста да ги видят всички!
27.12.2020 16:34
Йордан67 Кой спасява болни в интензивното, бе? Петьо Блъсков мошеника ли? Нещо май си се объркал, тук се коментира онзи тъп като тръба "журналист", който успя в първите години да хване дамара, а след това го предаде и на отрочето си. Точно той излиза всички задници през епохата само за да печели за себе си.
27.12.2020 17:33
Ти за кой печелиш, бе Йордан 67?.............Може би за майките от СИСТЕМАТА"РАДЕВ".... Много си щедър............ По форумите.......
27.12.2020 18:03
До първия и третия Само това излиза от устите (образно казано, всъщност от пръстите) на троловете като вас - змии и гущери. Това ви е задачата - да мърсите публичното пространство, речта, човешките души. Тинята е хранителната среда, в която се развъждате и в която искате да потопите цял народ за да ловите риба. Няма да стане, ние различаваме доброто и злото и знаем, че вие сте зло.
27.12.2020 18:08

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още