Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Пиарът на Черепа брани лично Бойко Рашков под пост на БТВ

Мрежата

Пиарът на Черепа брани лично Бойко Рашков под пост на БТВ

Пламенна защита в подкрепа на вътрешния министър Бойко Рашков изля г-н Борислав Петров под публикация на БТВ. С подигравки и нападки той брани яростно служебния силов вицепремиер.

Фейсбук/БТВФейсбук/БТВ

Публична тайна е, че Борислав Петров е един от назначените имиджмейкъри в екипа на Васил Божков. Интересното е, че младият Петров придружава лично укриващия се бизнесмен Божков в Дубай. Той заснема видеата и снимките му.

Борислав Петров се наби на очи и когато лично отиде да провери изборната секция в Дубай от името на Васил Божков. Петров е популярен сред посетителите на столичното заведение „Ракета ракия бар”, защото винаги е в приповдигнато настроение и няма проблем да разказва лични истории за своя шеф.

Борислав ПетровБорислав Петров

Днес в поредица от коментари, публикувани от неговия профил под новина на БТВ, компаньонът на беглеца от закона Васил Божков брани вътрешния министър Бойко Рашков. Може да са просто приятели...

С половин уста: Рашков се извини, очаквал отсрещната страна да се държи уважително

Отново връзка между Божков и Рашков обаче даде и повод за скандала – назначаването на учредителката на ПП „Българско лято“ Елена Фичерова-Караиванова за началник на кабинетa на министъра. Недоволството на Рашков от въпросите на БТВ ескалира, след като неколкократно беше попитан откъде познава жената и знае ли за политическите ѝ обвързаности. После водещите имаха и неблагоразумието да попитат дали познава лично Черепа.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още