Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК: "Голямото" хоро на майките на Орлов мост

Мрежата

ПИК: "Голямото" хоро на майките на Орлов мост

Снимка:

"Майките извиха голямо хоро на Орлов мост от радост след оставката на Валери Симеонов..." Това чета в сайта на БТВ. Съобщили са го и по останалите телевизии.

Всенароден празник, ей. "Голямо хоро"...бря, викам си, това ще да е била фамозна гледка, жалко, че нямам дрон да го заснема, да хвана целия мащаб, филмова работа, Фелини...

Пускам си видеото и що да видя. Точно пет човечета, от които само две могат евентуално да минат за майки, се хванали за ръце насред най-оживеното столично кръстовище и тропат по асфалта, развяли черни байраци.

Все едно са си в хола или на дансинга в битова механа "Орехите". Примерно.

Това Орлов мост, това жълтите павета, това "Дондуков" - всичкото тяхно. По всяко време, като им скимне, го задръстват и тропат хорца. А полицията ги пази и отпъжда шофьорите по обходни маршрути. Шофьорите, гражданите - кучета ги яли, ще търпят.

Зер майките, клетите майчици с клетите дечица протестират против изедника Симеонов.

А телевизиите задъхано ги снимат. Юксел - като Левитан по радио "Москва", тържествено възвестява триумфа на победата.

Да не си мислите, че след оставката блокадите ще спрат? Неее, майките не са вчерашни, ще останат бдителни докрай. Сега пък, докато... парламентът не им доприемел закона. Въпреки че вече е приет на първо четене и всички партии декларират (ха-ха, смеят ли друго?) пълна подкрепа със "справедливата им кауза".

Майки-рекетьорки.

И обикновени лъжкини. Колко се кълняха, че са на улицата само докато Симеонов си тръгне. Не искали да пада правителството. Очаквайте сега тия от снимката да цъфнат в следващите депутатски листи на БСП и ДПС.

Властта сама си е виновна. В Америка неслучайно не се преговаря с терористи.

Източник: ПИК  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив