Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Подгониха „добрите сили“ с „паметника“ им от Сандански (ВИДЕО)

Мрежата

Подгониха „добрите сили“ с „паметника“ им от Сандански (ВИДЕО)

Подгониха добрите сили с паметника им от Сандански (ВИДЕО) - Tribune.bg

При мижав интерес протече днешната акция на БОЕЦ, които решиха да преместят импровизирания „паметник“ на Бойко Борисов от центъра на Благоевград в Сандански. Този път обаче стрелянето с пистолети и агитацията на деца не мина и сдружението пристанало на ПП/ДБ трябваше да напусне.

Евродепутатът от ГЕРБ-СДС Андрей Новаков заяви, че подобна проява няма място в една европейска страна. „Дали насочените пистолети по площадите са нещо умно, красиво и добро, оставяме на Вас да решите. Дали е законно, оставяме на полицията и съда да реши.

Добрите сили?! Гюров и компания стрелят по паметник на Борисов в Благоевград

По време на война има правила. А по време на избори има достойнство. Загубиш ли него, губиш и двете“, написа Андрей Новаков и пусна видео от Сандански.

Сигнал: БОЕЦ, ПП/ДБ агитират деца в центъра на Благоевград (СНИМКИ)

Днес по време на среща със симпатизанти в Ихтиман лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов остро осъди проявата и заяви, че в действията на опонентите му няма нищо демократично.

„Аз няма да позволя да ми стрелят по физиономията и децата ми да го гледат. Ако това е демокрацията - ще ги гоня до дупка! Няма да им дам бял ден! Вчера ми извадили един "паметник" и го стрелят в центъра на Благоевград с пищови. Съдебна реформа, ли? Ако това е така, никога няма да ви подкрепи ГЕРБ! Никога с тези, които стрелят по хората! Днес го занесли в Сандански. Там обаче партията, понеже е малко македонска, и го прибрали. Или си приберете вересиите, или не знам какво ще стане“, заяви Борисов. 

Борисов за стрелбата по негов паметник: Ако това ви е демокрацията, ще ви гоня до дупка
 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети