Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Поли Златарева закопа Радев и главния му секретар: Хвърляте камъни в собствената си градина!

Мрежата

Поли Златарева закопа Радев и главния му секретар: Хвърляте камъни в собствената си градина!

Снимка:

Полк. Димитър Стоянов не можа да каже защо началникът му първо искал F-16, а след това се е отказал

Водещата на "Още от деня" Поли Златарева не издържа да слуша секретаря на Румен Радев полк. Димитър Стоянов  в студиото на БНТ за това, защо не трябва да се купуват американските изтребители Ф-16. След канонадата от опорни точки, които слушаме месеци наред, тя директно припомни на президентството, че държавният глава през 2012 г.  в интервю пред в. "Преса" е искал да имаме американски самолети, а днес е на друго мнение.

Златарева допълни, че поведението на служителите в "Дондуков" 2 може да се сравни с хвърляне на камъни в собствената градина.

Полк. Стоянов през цялото време повтаряше тезата, която споделят и от БСП, че Министерският съвет и депутатите не спазвали собствените си закони, които са приели в предишното Народно събрание. По думите му, имало критерии, които не отговаряли на конкурса.

Водещата отново се намеси и припомни, че от специалната парламентарна комисия в парламента са категорични, че не става дума за конкурс, а за пожелателни параметри на самолетите, които са гласувани. Стоянов отговори, че имало сценарий, който въпросната комисия изпълнявала.

Той не пожела да каже от кого е написан. За да излезе от ситуацията, военният все пак каза, че и Ф-16, и "Грипен" били добри машини и имали своите плюсове и минуси.

Източник: Фактор.бг  


Коментари (5)

Потр Ами на тази "журналистка" ТИКВАТА и Цветанов и се явяват шефове, какво очаквате, каква смелост само.
12.01.2019 13:25 / Отговор
Горд Българин Ясно е, че единствената тиква тук си ти,а за „президента”:Дребен и много пошъл човек и умишлено е с малка буква
13.01.2019 10:24
Розата Каква журналистка е тая измислената?!Ако някой разбира от самолети,то това е ген.Радев.Ай сиктир бе,всички започнахте да разбирате от всичко.
12.01.2019 13:31 / Отговор
Горд Българин Да разбира от самолети,но и от Шведски комисионни също.По време на война такива „офицери” като него са били изчиствани от своите подчинени още през първите часове на битката вие си направете изводите защо
13.01.2019 10:29
Ебати и източника ФАКТОР И как точно го закопа .....полковника разкости ШАЙКАТА!!!!!
Тия факторови ПЕЗЕВЕНКИ сигур са гледали некое друго предаване.....
Аз не знам защо ги цитирате тия нещастници, а не вземете да изгледате предаването от сайта на БНТ!!!!
13.01.2019 05:28 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема