Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Простащината на 7/8 мина всякакви граници: Мутафчийски да се извини, че нямаше трупове!

Мрежата

Простащината на 7/8 мина всякакви граници: Мутафчийски да се извини, че нямаше трупове!

Простащината на 7/8 мина всякакви граници: Мутафчийски да се извини, че нямаше трупове! - Tribune.bg
Снимка:

Журналистът Калина Андролова, Фейсбук

Простащината на 7/8 мина всякакви граници: Мутафчийски да се извини, че нямаше трупове! А Слави Трифонов ще се извини ли за превръщането на нацията в чалгаджийско свърталище и за културното осакатяване на няколко поколения?! Ще се извини ли, че между сатиричните скечове в предаването си, всъщност инжектираше нацията с лошокултурие, пошъл стил и норматив от невъобразими простотии?! Може би трябва да припомним и фактите, творбите му от сорта "Ще ти скъсам гъза!" и пр., които се лееха от националния ефир...


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Тартаковер Да те напада жена с такъв "завиден личен морал", следва да се приеме за комплимент. А самият Мутафчийски сигурно би се срамувал и разграничил от подобни защитници.
04.06.2020 14:08 / Отговор
Тролска култура! Този псевдолиберал отново комнтира автора, а не съдържанието!
04.06.2020 18:34
Ангел Петричански Това е изопачаване на истината отвсякъде. Плешивият галфон Мутафчийски трябва да поеме отговорност за думите си: "че ще се мре яко и че няма да стигат чувалите за трупове", а не за това, че няма трупове. Това е един абсолютно безотговорен човек, на който явно му доставяше удоволствие да плаши нацията всяка сутрин и да предизвиква паник атаки и психически разстройства.
За протокола, не съм фен на Слави Трифонов и на 7/8.
08.06.2020 00:21 / Отговор
Magare Точно,много точно,но те не обичат да се извиняват!Всички около Боко Неадерталов Питекантропов са такива! Считат себе си за повече от останалите,но всъщност са учени простаци,за жалост!
08.06.2020 09:01

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети