Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Протестираща майка за организаторката на протестите: Жена, която продаде душата си

Мрежата

Протестираща майка за организаторката на протестите: Жена, която продаде душата си

Протестираща майка за организаторката на протестите: Жена, която продаде душата си - Tribune.bg
Снимка:

Майките тотално и безвъзвратно се разединиха

Протестиращите майки на деца с увреждания се разделиха със скандал. Оказва се, че вчера основната организаторка Вера Иванова е гонила (!) с полиция неудобни за нея протестиращи.

Разцеплението сред жените започна да се проявява още в първите дни на протеста, когато със започване на работа по исканията им, част от майките се отказаха. Тогава по домовете си се прибраха някои от основните лица на протеста, които говореха мотивирано и разумно с конкретни искания.

Протестът трайно оредяваше в следващите месеци, когато последователно се протестираше: СРЕЩУ социалния министър; ЗА връщане на подалия оставка министър; ЗА оставка на една от заместничките му; СРЕЩУ Валери Симеонов; СРЕЩУ вицепремиера начело на бъдещия Национален съвет за интеграция на хората с увреждания; ЗА някой вицепремиер, който да е начело на този съвет; ЗА оставка на Валери Симеонов, цялото правителство и парламента, който до седмица трябва да одобри окончателно още 150 млн. лв. за тях и техните искания...

В един момент се оказа, че освен намалели и откровено объркани, майките имат тежки спорове относно исканията си и се карат помежду си.

„Споделям си го като скрийншот, защото сигурно всеки момент ще изчезне коментара ми, а на мен ми е важен“, написа днес една от майките и сподели отрязък от спор с основното действащо лице в момента - Вера Иванова. (И беше права – коментарът ѝ наистина е изтрит от общата група.)

ФейсбукФейсбук

Според очевидци големият спор е възникнал заради новината, че съдружник на Вера Иванова и зам.-председател на сдружението ѝ е мъж, съден за педофилия с 4-годишната си дъщеря. (Подробности ТУК)

Стигнало се до саморазправа, а Иванова извикала полиция „да я спасят“ от другите.

„Аз доколкото разбрах Вера е изгонила майка от протеста с полиция!Ако правилно съм разбрала тя съвсем е превъртяла“, включват се под поста на Ина Маринова и други жени.

Точно така - изгонени са много от жените и мъжете, които помагаха на майките месеци наред, които им висяха на палатките и изнесоха на гърбовете си тонове работа. Последният хит е, че една от най-дейните майки е изгонена и то Вера е дошла с 4 бр. полицаи и е казала, че тази майка пречи на протеста. Безумие след безумие. Щета е за каузата, която тя лично опетни и орезили! А от тази кауза зависят животите на хиляди хора с увреждания!!!“, разказва от първо лице д-р Антоанета Тончева.

Защото всъщност не е това каузата! Защото всъщност Симеонов е коментирал и казал в съвсем различен контекст съвсем различно нещо, което Господари на ефира са монтирали изопачено и са злоупотребили с техни си политически цели! Защото масово на тези протести има платени и плащащи с други техни си цели! Симеонов е говорил за ФАЛШИВИТЕ ТЕЛК-ове, които са доста и с които са се заели да се справят още в началото на встъпването си на власт сегашните управляващи и които са предимно цели цигански села с една и съща диагноза! Симеонов отдавна поясни, че НЕ става въпрос за реално болните и нуждаещите се, той много ясно разграничава едните от другите, а Симеонов направи доста за България, пък колкото и да не Ви е перфектен - ама и всеки един от нас също не е!!! На протестите ходят криминални престъпници, мутри, олигарси, богаташи от подземния свят, мафиоти, хора на БСП и ДПС!!! Толкова много доказателства има, толкова много се изписа и се изговори и се доказа с документи, снимки и видео материали!!!! Измежду протестиращите, които се е случвало в столицата да са по 18-20 души само, което никак не е НАРОДа, е пълно с неуспели кандидати за президенти и прочие, с политически амбиции години наред!!!! Не е това начина, нито което се използваше за повод е било повода и сега също не е!!!“, пише Даниела Иванова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети