Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Радев, а 20-те милиарда дълг на България само за 3 години от юмручното ти хаотично управление кой окраде?!

Мрежата

Радев, а 20-те милиарда дълг на България само за 3 години от юмручното ти хаотично управление кой окраде?!

Радев, а 20-те милиарда дълг на България само за 3 години от юмручното ти хаотично управление кой окраде?! - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Цвета Кирилова

„Човекът, който започна промяната, се казва Румен Радев", казва в предизборния си клип при появата на ПП Кирил Петков. Днес Радев говори за хаос и конституционно недоносче, създадени от Продължаваме промяната и ГЕРБ. Не, бе, Радев! Стига с това мерзко двуличие и безпардонност! Те направиха промените в Конституцията, за да спрат курса ти, спуснат от руското острие на Путин - Решетников, за дестабилизиране на България, чиято цел е излизането ни от НАТО и ЕС.

Радев, наглостта ти се възцари на трона на призидентската институция именно чрез подкрепата на злите сили в Кремъл и съгласието на турския президент Ердоган. И не случайно ти подписа чрез служебния си кабинет договора с турската газова компания "Боташ". Кажи, Радев, колко пъти беше на посещение в Турция преди да станеш президент и по какви въпроси си провеждал срещи на високо равнище?!

Сметката трябва да бъде платена, нали така?! Само, че се разплащаш безцеремонно с държавните пари на данъкоплатците! Радев, 8 години не се криеш, че си зъл путлерофил и национален предател и се излагаш открито без никакви задръжки. Ти си русофилистик и политически лицемер.

Ти създаде хаоса в България, защото точно ти назначи Кирил Петков в нарушение на Конституцията и Асен Василев за служебни министри и заедно скандирахте „С Вас сме, г-н президент" в предизборните кампании.

Онези 9 милиарда за 9 дни къде отидоха, Радев, а 20-те милиарда дълг на България само за 3 години от юмручното ти хаотично управление кой окраде?!

Ако имахме национално отговорен парламент, отдавна трабваше да си уволнен и подведен под отговорност за национално предателство и шпионаж в полза на чужда държава.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети