Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Радев често споменава за излизане на гладните на улицата – това ли иска? Вирус и безредици

Мрежата

Радев често споменава за излизане на гладните на улицата – това ли иска? Вирус и безредици

Радев често споменава за излизане на гладните на улицата – това ли иска? Вирус и безредици - Tribune.bg
Снимка:

Журналистът Веселин Желев, Фейсбук

Президентът Румен Радев за пореден път се държи като популист по учебник - дели хората на лоши (сити и управляващи) и добри (гладни и управлявани). И често взе да споменава за излизане на гладните на улицата.

Това ли му се иска? Вирус и безредици.

Не е съвсем ясно дали държавният глава предупреждава, внушава или заплашва с това. Навсякъде по света днес лидерите (национално отговорните имам предвид) говорят за единство и солидарност.

У нас вирусът на класовата борба не умира.

БСП (на която Р. Радев е просто говорител) дължи всичките погроми, които е преживяла, (не ги оправдавам, а се опитвам да ги обясня) на подривната си саботьорска, а в някои периоди от миналото и терористична, природа. Тя е била такава дори във времената на най-големи национални изпитания.

Тя никога не е била и днес не е национално отговорна политическа сила.

А крушата не пада по-далече от дървото си.


Коментари (6)

Гого Радев като болшинството българи вижда неадекватните мерки които Борисов взема и икономическото положение става все по лошо и отива към катастрофа!
07.04.2020 14:15 / Отговор
СОФРОНИЙ Как и какво да работиш като клиентите в Европа са затворили заводите си бе, малоумнико? Палячото Радев ли ще купува продукцията им?
07.04.2020 14:24
Гана Ако не ви харесват мерките, марш в русия.
08.04.2020 08:58
Karabas Barabas Радев, какво ти пука, че „гладният човек ще излезе на улицата масово“? М? Нали ще бутне от власт „Хората, които взимат тези решения“? Тези „сити хора“ ще паднат от власт и ти ще се възкачиш. Или май не си много сигурен, а? Май по-сигурното е, че втория мандат през крив макарон ще го гледаш!
07.04.2020 14:34 / Отговор
Пешо Ако поискам колата ти да правя дрифтинг ще ми я дадеш ли?А кой разреши на Радев да прави кобра на Пугачова с моя самолет.Фигурата не част от обучението на пилотите
07.04.2020 18:00 / Отговор
valka Радев няма да види втори мандат , нито ще доживее Б-ия да стане президентска република.След изтичане на мандата му няма да го вземат дори за портиер.
07.04.2020 20:13 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати