Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Радостин Василев с опити да назначи свои близки в последните си дни в спортното министерство

Мрежата

Радостин Василев с опити да назначи свои близки в последните си дни в спортното министерство

Радостин Василев с опити да назначи свои близки в последните си дни в спортното министерство - Tribune.bg
Снимка:

Спортният министър в оставка Радостин Василев опита да уреди свой близък приятел с удобен пост във ведомството, което ще напусне съвсем скоро. Василев прави назначения в последните си дни и опитва да назначи чрез нагласен конкурс близкият си приятел Марин Мирчев в дирекция „Връзки с обществеността и протокол“, дни преди да приключи политическата кариера на дезертьора от ИТН, съобщава сайтът „neudobnitebg.com“.

Компания за чашка: Спортният министър с приятели, които назначи за шефове на тотото и НСБ, отскочиха на море в Гърция

Концепцията на въпросния конкурс в министерството на спорта е на две части, но до втората не се стигна след като се даде гласност и процедурата се провали. Първата е писмена форма - тест, на която въпросният Марин Мирчев е имал всички отговори предварително. Под медийната преса обаче Мирчев е дал грешни отговори и дори е получил по-малко точки от всички останали участници. 

Според медията, която се позовава на свои източници един от най-близките хора на Радостин Василев в момента се изчаква малко време, за да отшуми този случай и ще се определи нова дата за конкурса.

Припомняме, че при влизането си в министерството Василев гръмко обяви, че нямало да има назначение на „калинки“, наши и ваши хора, а в същото време назначава близките си приятели на важни постове и дирекции.  


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати