Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Саботаж на една нация от ПП и БСП, брилянтен план да обслужите Русия

Мрежата

Саботаж на една нация от ПП и БСП, брилянтен план да обслужите Русия

Саботаж на една нация от ПП и БСП, брилянтен план да обслужите Русия - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Димитър Анестев

Саботаж на една нация от ПП и БСП!

Знаете ли как се наричат грешките на един лекар? Труп! Труп! Труп!

А как се наричат грешките на системните партии? Национална катастрофа!

Троянските коне на Кремъл се вихрят яко и са на една крачка от това да предизвикат не само поредните избори, а и най-новата в историята на България тежка финансова криза - криза на държавните финанси, съчетана с период на много тежки ограничения за пенсионери, държавни служители и бизнеса в следващите няколко месеца или последващ държавен фалит. Евала на ПП как успяха брилянтно да заблудят много хора в тази държава.

Ако наистина тези две партии пратят държавата на нови избори, сбогуваме се не само с Шенген, еврозоната и милиардите от ПВУ, торпилираме отново съдебната реформа, НО и казваме чао на по-високите пенсии, осигурени от същите ПП и БСП. И така пенсионерите ще се окажат най-прецакани от партиите, които уж бяха загрижени най-много за тях и им обещаваха промяна. И какво ще се окаже - ударното увеличение на пенсиите реално се оказва предизборен морков и един от основните механизми на бомбата на Кремъл с часовников механизъм, която ще взриви финансовата ни стабилност и необратимия ни път към Шенген, еврозната и милиардите от еврофондовете.

Единственият начин без нов бюджет да се плащат тези много по-големи пенсии е, ако се посегне на парите във Фискалния резерв в БНБ - парите на държавата за черни дни. Подозирам, че служебният кабинет ще иска да направи точно това. Иначе държавата de facto ще е в технически фалит, макар и необявен. Там пари има, но това вече наистина ще е краят и ще задейства каскада от необратими събития, които до няколко месеца/година ще завършат с тежък фалит на държавата. И не съм сигурен дали лавината от Кремъл ще пощади спестяванията ни в депозити и натрупаното от всеки един от нас в частните пенсионни фондове за пенсии от втория стълб. Аз лично в партидата за втора пенсия имам над 30 хиляди лева. Надявах се, скоро да станат 15 хиляди евро. Но Кирил Петков, Асен Василев и Корнелия Нинова имат друг план. Не им пука колко здраво съм работил, за да имам добра втора пенсия. Пука им за друго. Да няма кабинет в решаващ за България момент.

Саботаж на една нация! От ПП и БСП! Браво, Кириле, Асене и Корнелия! Брилянтен план да обслужите Русия и дядото! Съжаления за всички, които най-наивно гласуваха за вас. И съжалявам искрено, че не гласувах за ГЕРБ. Но късно! Твърде късно!

Да е ясно - без кабинет сега няма да има бюджет и ще се изпълнява миналогодишният. Но няма да има и корекция на лимитите за държавен дълг, които вече са достигнати. За бюджетен дефицит вече въобще няма да говорим, както и за неизпълнената приходна част от данъци, които няма да постъпят. Данните за първото тримесечие потвърждават, че тази година в хазната няма да влязат толкова много пари, колкото миналата. Дефицитът ще е огромен. Държавата от юни нататък ще е във фактическа невъзможност да гарантира плащанията на пенсии в пълен размер, на заплати в държавния сектор и на капиталови разходи, които са в основата на много европроекти и фактор за усвояването на евросредствата. Ето, това е катастрофата за която предупреждавам от миналата година.

Секунди до сблъсъка! Brace for impact! След сблъска знам кои две партии и кои лидери да държа пряко отговорни за тази национална катастрофа и национално предателство. А вие?

За съжаление съм в болница и не мога да протестирам. А сега има смисъл. Решаващо време да поискаме от всички системни партии да не допуснат национална катастрофа. Ако някой е поел ангажимент към Кремъл, да се отметне и да си изпълни клетвата в Конституцията. Безсрамници! Ако сега тези партийни лидери не подкрепят Мария Габриел, после ще е късно за каквото и да е било. Дори и да протестираме. България вече ще е в ръцете на Кремъл!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети