Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Щом Манолова подкрепя Истанбулската конвенция, Нинова подкрепя ли Манолова?

Мрежата

Щом Манолова подкрепя Истанбулската конвенция, Нинова подкрепя ли Манолова?

Щом Манолова подкрепя Истанбулската конвенция, Нинова подкрепя ли Манолова? - Tribune.bg
Снимка:

Антон Тодоров, Фейсбук

Един знаменит американски съветолог, Мартин Малия, определя кратко и ясно болшевиките като "маниаци на властта". Той има предвид, че са готови на всякакви фортификации и претълкулвания, само и само да се доберат до властта, която е фетиш № 1 за тях.

Сетих се за това определение на този мой любим изследовател покрай казуса за Истанбулската конвенция, подкрепената от БСП Мая Манолова и Корнелия Нинова, която беше готова да обяви война на целия свят заради тази конвенция.

Какви са фактите?

В официална своя позиция отпреди година и половина, Мая Манолова застава категорично в подкрепа на Истанбулската конвенция. Корнела и повечето от БСП са категорично против тази конвенция. Имам няколко въпроса:

1. Мая Манолова продължава ли да споделя същото мнение за Истанбулската конвенция, както през януари 2018 г.

2. Ако да, то тогава трябва да го заяви ясно и открито, за да няма неяснота по този въпрос;

3. Нинова продължава да е готова на война с всеки, който дори само загатне, че подкрепя тази конвенция. В същото време с БСП издигат Манолова за кмет на столицата. Това означава ли, че те са готови да приемат техният кандидат да започне да провежда политики в синхрон с Истанбулската конвенция, ако слънцето залезе на изток и тя стане кмет на София;

4. Дали пък този парадокс не е доказателство, че БСП и Нинова са обикновени болшевики, "маниаци на властта", които в името на овладяването на даден властови рубеж, са готови на всичко, вкл. да подкрепят нещо, което доскоро са отричали.

4 януари 2018 г.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема