Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Соня Колтуклиева: България няма президентство. Има ченгеджийница

Мрежата

Соня Колтуклиева: България няма президентство. Има ченгеджийница

Снимка:

Журналистката Соня Колтуклиева коментира случващото се през последни дни и все по-ожесточеното озлобление на Румен Радев, който по всякакъв начин чрез назначените от него министри се опитва да репресира неудобните му противници.

Ето и коментарът на Колтуклиева:

Г-н Радев, колко един мъж и офицер трябва да е низък и озлобен, за да се опитва така просташки да унизи и унищожи политическия си противник?!

И всичкото това впрягане на държавната машина за лична употреба, защото преди време КПКОНПИ, която е под разпореждането на премиера, започна проверка по сигнал за двата трудови договора на безценната Десислава Генчева-Радева във ВВС, подписани от ген.Румен Радев.

Президентският приятел Николай Копринков стигна до падението да дири компромати срещу Бойко Борисов от най-мразения на “Дондуков”2 политик - Цветан Цветанов, за когото преди това пък от президентски съветник бяха раздадени на отбрани журналисти тежки компромати.

Не, България няма президентство. Има ченгеджийница.

Бойко Борисов сам си е виновен. През 2016 г. издигна за кандидат-президент на ГЕРБ неизбираемата Цецка Цачева, само, защото от ЕНП му бяха казали, че не е демократично всички власти да са в ръцете на една партия.  И така Бойко Борисов даде в ръцете на Румен Радев президентството.

Бойко Борисов сам си е виновен и за говорителката на Радев и Рашков Мая Манолова. Той й изпра биографията. Произведе в национален омбудсман най-мразения депутат през 2013-2014 година, дето дори таксиметровите шофьори не искаха да качват в колите си; презирана заради Галеви, аферата “Костинброд”; затова, че разведе Ангел Найденов…

Г-н Радев, една мъдра поговорка гласи: който сее ветрове, ще жъне бури.

***

Бойко Рашков безсрамно заяви, че не знаел защо викат Бойко Борисов в националната полиция!

Че кой е министър на вътрешните работи - той или дамаджаната Му?!

Бойко Рашков прескачаше от Евроком до “Алтернативата” и обратно, да обяснява на присъдружните Му удобни тв водещи врели-некипели кой кого бил заплашвал преди 10 години, а се оказа, че се позовава не на “заплашваните”, а на имейл на издирван от Интерпол, покрил се в Дубай.

Мърлячи! Поръчкови марионетки. Президентски палачи.

Кого си мислите, че ще изчегъртате?! Лидера на най-голямата политическа партия ли?

Единственото, което вие можете да чегъртате е калта под ноктите си, натрупана от изпълнение на мръсни поръчки.

За такива като Румен Радев и глутницата му на опропастители важи една английска поговорка: from hero to zero и една българска: дойдоха кат’ аслани, тръгнаха си поср@ни!

Румен Радев още не осъзнава, че политическият му самолет окончателно катастрофира, когато качи на борда си Рашков и компания.  

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още