Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Дадох сведения по 3 сигнала за заплаха, че някой ще го ям (ВИДЕО)

Политика

Борисов: Дадох сведения по 3 сигнала за заплаха, че някой ще го ям (ВИДЕО)

Борисов: Дадох сведения по 3 сигнала за заплаха, че някой ще го ям (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Викове „Рашков позор“ и „Бойко, Бойко“ посрещнаха Борисов на влизане в Национална полиция

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов влезе на разпит в Национална полиция, където беше привикан по инициатива на Бойко Рашков. Бившият премиер не коментира на влизане и беше посрещнат с викове „Рашков позор“ и „Бойко, Бойко“.

„Чакаме ви тук“, скандираха присъстващите граждани на бул. Александър Малинов №1 – очевидно в отговор на подозренията на Борисов, изразени преди два дни по време на брифинг, че може да не бъде оставен да излезе и да бъде арестуван след разпита.

Борисов нееднократно е заявявал, че не знае за какво ще бъде разпитан и само може да гадае на база интервюта на Рашков по ТВ 7/8 и „Евроком“.

Как да предполагам – ето я призовката. Ако съдя от интервютата му – не е истина, не съм участвал в такова нещо. Не съм чувал такива имена, не се сещам за тях. Ако е имало нещо от 2009 досега... Това, ако е вярно, ще излезе че Миро Найденов си е дал подкуп и аз съм го спасил. Това е НЕ измислено, НЕ скалъпено, това е бойкорашковско“, каза преди дни Борисов.

На излизане Борисов коментира, че и по трите сигнала, за които е извикан някой бил чул нещо. Те са за периода от 2009 до 2012 година.

„Има заплаха, че някой ще го ям. Първо да се извиня на колегите, толкова съм ви бранил, сега нещата се обърнаха, никой не е организирал тези хора, които днес са тук. ЦИК в желанието си да ме унижава ме остави депутат, но не могат да ме викнат тук и затова си смениха решението“, каза той около час след като влезе за разпита.



Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети