Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Спипана в лъжа – Йончева вече живеела с мъжа си, когато строил къщи за гости с европари

Мрежата

Спипана в лъжа – Йончева вече живеела с мъжа си, когато строил къщи за гости с европари

Спипана в лъжа – Йончева вече живеела с мъжа си, когато строил къщи за гости с европари - Tribune.bg
Снимка:

Социалистката твърди, че тогава нямала общо с „това семейство“

Водачката на листата на БСП за евроизборите Елена Йончева беше уличена в откровена лъжа по отношение на трите къщи за гости по морето.

Мъжът на Йончева – архитект Пламен Тодоров, и баща му Анатоли Стоянов са усвоили близо 400 хил. лв. по програма на Министерство на земеделието за развитие на селските райони. Вилите за настаняване обаче се ползвали само за личните нужди на семейството и техните приятели през лятото.

Социалистката обяви, че тя нямала нищо общо „с това семейство“ по времето, когато са взели евросредствата. Проучване на ПИК в архивите обаче говори друго.

Евросредствата са получени през 19 ноември 2010 г. според документите на Министерство на земеделието. Половин година по-рано - точно на 25.06.2010 г. Йончева представя пред обществото новия мъж до себе си – арх. Пламен Тодоров.  

АрхивАрхив


Коментари (1)

Гневна И тези къщи за гости се контролират дали се ползват по предназначение само 5 години и после остават като подарък за собствениците? Къде го има това по света. Ако не продължават да предлагат туристически услуги , да се отнемат и да се стопанисват от туристическия бранш.
25.04.2019 13:29 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още