Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Според Шикерова ваксинирането е шоу, Бенатова видя реклама

Мрежата

Според Шикерова ваксинирането е шоу, Бенатова видя реклама

„Голямо шоу е ваксинирането“, написа във Фейсбук журналистката Генка Шикерова.

„Март месец поименно и на живо брояха заразените, сега – ваксинираните“, шегува се с процеса тя.

ФейсбукФейсбук

Подобна позиция изрази и колежката ѝ Миролюба Бенатова.

„Пряко предаване от ваксиниране в болница, сякаш се извършва полет до Луната или поне има българска експедиция на Еверест.

Разказ за поставяне на инжекция. Извънредно. Ексклузивно. По двата частни големи канала. Даже по единия (канал), в кадър бяха и двете репортерки с различните микрофони.

Има смисъл само от гледната ми точка на рекламист. Толкова често споменаване на брандове в световен мащаб, е непостижимо при нормални обстоятелства. Обикновено брандовете влизат в новините, ако има някаква негативна ситуация около тях. Или значимо събитие. Пандемията даде зелена светлина на тези гиганти и ги имунизира срещу премълчаване и плащане за реклама в стандартния смисъл.

Случайно разбираме, че имало 8 ваксини. Но ние сме чували само за четири. Това е удар от класа. Със съдействието на преките включвания с разкази за инжекции. Безплатно. И безценно.“  

ФейсбукФейсбук


Коментари (27)

Шегаджийка Цяла година се "шегуваха" с вируса и така намалиха бройката на тези, които им се смееха на шегите. Пратиха ги в един по-хубав свят.
14.01.2021 11:01 / Отговор
Генка ли?..... От Шикер махала?....... Пак е избягала от колибата.......
14.01.2021 11:20
Джедай Тотю Тези пръдли са били журналистки, защото са били назначени за такива! Ако нямаха заповед за назначение за журналистки, щяха да правят компания на Тинка Лабавата и Палавата Цонка на Околовръстното шосе! Тъпата Бенатова беше и шофьор на такси, ама и там се провали - https://lupa.bg/news/parvo-v-lupabg-mirolyuba-benatova-veche-ne-kara-taksi_63660news.html - а сега води лекции веднъж седмично на магистрати в НБУ по телевизионно документално кино! Много се впечатлихме! Направо се покъртихме!
14.01.2021 12:31
ами Джедай Тотю не знам дали са чак толкова некадърни. Не винаги са изглеждали такива. Без журналистически и човешки морал са. Сегашната им работа е посветена на това да омаловажат и да се подиграят с всяко действие на правителството. Никакъв смъртоносен вирус не може да им спре устрема. Затова ги отписах и като журналисти и като хора.
14.01.2021 12:47
Аз конкретно И тук ли цензура....ами прави са и Генка и Миролюба....цирк Балкански ,но простено е на невежите...и влизайте си в блатото
14.01.2021 18:07
bullsheet Тази жена наистина, май, не разбора как изглежда отстрани с нелепите си изказвания. Във всички професии изведнъж започнаха да се виждат хора, които не би трябвало да си получат дипломите и журналистите не са изключение. Недоразумения професионални и Шекерова е една от тях.
14.01.2021 11:11 / Отговор
111 място при това качество на изпълнителите е добре! Голямото шоу е българската журналистика! Всичкото комплексирано се е окопало в БНР,а такива,като това "шилявото"обикалят медиите,като проститутки и изпълняват платени услуги. Скоро ще започне да води курсове в някое читалище по журналистически хватки и ,как да вземем парите и да не ни личи!
14.01.2021 11:13 / Отговор
Бъгс Бъни С такава усмивка ли се е радвала на шоуто,или някоя друга?
14.01.2021 11:14 / Отговор
Последните платени мохикани на мафията Вместо да се извинят и главите с пепел да си посипят,тези две мисирки, продължават да се държат гадно!Гнус отвсякъде,за парата изядат си месата,за парата продават си душата! Лайнометки нископлатени!
14.01.2021 11:28
кесо Двете червени фукли явно доста са се изнервили, че напоследък не присъстват по 24 часа в медиите. Лоша работа, направо си е чиста цензура. Аз викам да идат да се ваксинират 100-тина пъти и всеки път да викат Кана да ги снима как "геройски" посрещат иглата и око им не мига. Пък може и за "световни шампионки" по ваксиниране да ги обявят. Те това шъ е голема реклама и то по цел свет, вервайте ми.
14.01.2021 11:30 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още