Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Татяна Кристи към Нинова: Докарахте белокосите хора да протестират с портрети на бай Тошо и знамена на Русия!

Мрежата

Татяна Кристи към Нинова: Докарахте белокосите хора да протестират с портрети на бай Тошо и знамена на Русия!

Снимка:

Татяна Кристи  публикува отворено писмо до Корнелия Нинова

Г-жо Нинова, понеже докато обикаляте из телевизиите и се правите на „опозиционер“, не се намери един журналист да ви пита някои важни въпроси. Затова използвам моята трибуна, за да ги задам аз. Обяснете ми как европейското бъдеще на България и нейният просперитет се свързва с нагласите на вашите избиратели—белокоси измъчени възрастни хора – докарани от вас организирано с автобуси в юлската жега—които носят портретите на диктатора Тодор Живков?

Как тази протестна теза се свързва с бъдещето на българската демокрация? Как червените знамена със сърп и чук се вписват във вашия политически профил? И най-вече какво общо с българския протест на младите хора с европейско самосъзнание имат докараните от вашата партия знамена на чужда държава? Какво общо има Русия с протеста срещу корупцията в България, когато тя самата е еталон за корупция и държавно мракобесие?!

Дали сте обяснили на вашите старци, че ако протестираха срещу правителството на Путин в Русия, те биха били бити, малтретирани и арестувани? Обяснете ми моля ви, как вашата лична житейска философия се свързва с това да ходите под знамената на Русия и в редиците на хора, които жалят за диктаторския комунистически режим, като в същото време вашето дете от години се възползва от образованието и демокрацията на САЩ – където вие—като далновидна майка го изпратихте да учи, за да излезе нещо перспективно от него? И понеже аз знам какви са таксите за чуждестранни студенти в Калифорнийския университет на сина ви (около $60000 на година) как го обяснявате това на вашите старци с пенсии от 200 лв.? Как се мотивирате пред тях за вашия лайф стайл и символ верую в капиталистическа Америка?

Как не ви е неудобно да се позиционирате като „опозиция“ след като имахте десетилетия шанса да покажете, че наистина сте? Как вашата група веднъж не напусна правителството на герб и не създаде парламентарна криза? Как никой от вашата група не повдигна въпроса за държавната охрана на Пеевски и Доган? Как не надодохте глас срещу избирането на главния прокурор Гешев? Как не му зададохте и един въпрос, когато пристигна при вас в парламента да ви представя своите налудничави идеи за вишинско правосъдие?

Как не сезирахте председателя на Народното събрание толкова много години с искане да се промени правилника на парламента, за тези, които не стъпват в него да загубят депутатските си права? Да, за Делян Пеевски говоря! Как цялата ви парламентарна група през 2013 година гласува за неговото назначение за ДАНС? Та вие хранихте този модел години наред с действията и бездействията си!

Каква опозиция сте вие? Та вие сте част от гранд корупцията на властта, в която си играете с ГЕРБ на бкп-1 и бкп-2! Каква алтернатива може да ни дадете вие – с вашето безпринципно политическо лешоядство! Та вие сте не по-малко вредна от останалите парламентарни партии в този срамен парламент!

Аз на ваше място бих умряла от срам. И не само аз! Докарахте белокосите хора да протестират с портрети на бай Тошо и знамена на Русия! Как не вие срам, как не ви е неудобно?! Как не се замисляте, че този протест е на свободните хора, които никъде никой не ги е карал като добитък!

Нито са им давали евтини кебапчета и безплатни тениски и подобни глупости! Свободните хора никой не ги кара, никой не им казва какво да правят и защо. Те сами решават за себе си, защото имат достойнство и могат да мислят. Г-жо Нинова, престанете да се гаврите с беловласите хора на миналото, с които нова България няма допирни точки, освен тези – на децата и внуците им в чужбина, които им пращат пари, за да не умрат от глад! Вие не сте този протест! Вие сте абсолютно НЕНУЖНА!  


Коментари (8)

чичо Том Г-жо Кристи какъв срам може да очаквате от едно перде и гьозбояджийка ,тъпа монтанска кобила обиколила де що има партия с келепир и накрая получила депеша от покровителя си" Белия мавър" да се внедри при комунягите и да им разкаже играта.Аз и желая много живот и здраве за да може да разпусне Столетницата и след това ще дойде ред и на ушатия харманлийски каун.Кури побързай защото генерал Деси и тя има инструкции как се ръководи НСО и слабохарактерен, но злобен до кости вече безмоторен летец. Която свари,тя ще натовари.Приватизатора срещу ПР-а на учиндолския чалгаджия.Стартът е даден.
25.07.2020 22:03 / Отговор
Т. Кристи - заедно с "Боец"??? Татяна Кристи – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!
Posted on 12.12.2019
Татяна Кристи – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!

ГД „БОЕЦ“ продължава своята инициатива да отбелязва хора, спечелили доверието и уважението на организацията с гражданската си доблест, активна позиция и с реални действия в борбата с мафията и корупцията, в борбата за справедливост и истината!
Следващият българин, когото обявяваме за БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ е Татяна Кристи!
25.07.2020 22:30 / Отговор
ГРАНИЦАТА... "Кукловодите успяха така да усучат политическите конци, че ние да вярваме на техните маньоври, а не на очите си. Точно както по времето на комунизма. Вярва се на това, което се говори, а не на Чернобилската авария, защото за нея не се говори. Съществува само онова, което е изговорено. Не съществуват отровите, облаците, осакатените, умрелите, избитите.
...
Разбирам желанието за промяна, но не разбирам въжделението, че тя може да бъде донесена точно от Мая Манолова. Всеки е свободен да решава как да гласува, но едва ли е естествено една партия да е съставена от комунисти и антикомунисти, от леви и десни. Това вавилонско смешение не само не е рационално, а е порочно. Размиването на границите и принципите е целта на ДС още от началото на прехода. От самото начало кукловодите говорят за „помирение“, „национално съгласие“, „няма ляво, няма дясно“."
26.07.2020 08:05 / Отговор
plebs "...Та вие сте част от гранд корупцията на властта, в която си играете с ГЕРБ на бкп-1 и бкп-2!"
Типична опорка на перестройчиците. Поредната мантра на Гоце, Сава и Санкин. За последния има само обосновани предположения за принадлежност, щото архива е на КГБ.
26.07.2020 09:32 / Отговор
кесо Като идеология на завършените лумпени "моралният кодекс" на комуниста изключва понятието срам защото сред лумпените такъв по начало няма. Затова г-жа Кристи не може да търси нещо което при комунистите липсва априори. За Нинова и съпартииците й да излъжеш, да заграбиш сътвореното от предприемчивия и работливия, да съсипеш едно подредено общество е нещо като "партийно поръчение. Комуниста е разбойник, но без човечният ореол на Робин Худ, както се опитваше да внушава навремето най-големият разбойник в историята Ленин, пред когото разните прочути морски и сухоземни разбойници са като дребни улични джебчии.
Затова е задължително да назоваваме нещата с точните им имена и да престанем да обозначаваме червените терористи и мафиоти иначе освен разбойници.
26.07.2020 09:48 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още