Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Бузлуджа 2020 в София: Целувки и прегръдки по време на пандемия (ГАЛЕРИЯ)

Мултимедия

Бузлуджа 2020 в София: Целувки и прегръдки по време на пандемия (ГАЛЕРИЯ)

Нулеви антипандемични мерки на събора „Бузлуджа 2020“, който се проведе в София. В мероприятието се включиха хиляди социалисти, докарани специално за събитието от цялата страна.

„Благодаря на всички за страхотната емоция, подкрепа и сила. Вие сте истински социалисти, българи и родолюбци“, написа Нинова във Фейсбук и сподели десетки снимки, на които прегръща, целува и се ръкува с различни хора.  


Коментари (9)

Стефан Христов Имам съвсем делово предложение: Всички /с изключение на децата, защото не са там по своя воля/, които пипнат вируса след тази вакханалия, да бъдет лекувани изключително за сметка на БСП и КУрнелата!
А на всички припомням онази незабравима песен на Васко Кръпката и Подуене блус бенд - "Комунизмът си отива", макар и твърде бавно...
25.07.2020 18:19 / Отговор
Бай Гроздан Едно не мога да разбера – тези възрастни хора са нечии бащи, майки, баби или дядовци – несъмнено! Е, те нямат ли близки роднини, които да им кажат: „Мамо, тате, бабо, дядо, друга година сте ходили чак до Бузлуджа, защо не си спестите завирането в тълпата във време на пандемия, срещу която все още няма ни ваксина, ни лекарство?“. Ами явно не, комунистическият добитък от първо, второ и трето поколение АБПФК е толкова озверял и огладнял за власт и пари, че никакви пандемии не могат да го спрат! Само едно е повече от ясно – те вече така са се олежали, ояли, свикнали на толкова привилегии, че не само не могат да излязат в шумата и да нападат мандри, ами едвам са си завлекли дирниците до площада, че да мучат нечленоразделно след крушовишката биволица – символ и верую на огладнялата им партия!
25.07.2020 20:14 / Отговор
Джедай Тотю След днешният „събор“ на малоумната червена сбирщина, служителите на чистотата на столична община събраха два камиона бастуни, памперси и ченета! Те са на разположение за загубилите ги на политическия боклук в Орландовци!
25.07.2020 20:44 / Отговор
А Мангър де Кой ще поеме отговорността за заразените хора след тези протести и митинги.Пак ли правителството ще е виновно?Говедото от село Крушовица,може само да сънува власт в някое ТКЗС
25.07.2020 20:47 / Отговор
Важно е да се покажем по телевизора Около 20 август ще берете реколтата от тези глупави събирания,наричани протести ли,митинги ли.Тогава ще се сетите,че има корона-вирус!
Вината е изцяло на организаторите и подстрекателите.
25.07.2020 20:52 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още